Survivor 2024: Ξεσάλωσε ο Τριαντάφυλλος - «Δώστε το από τώρα στην Δαλάκα»

Ο Τριαντάφυλλος ξεσάλωσε με αφορμή την επαπειλούμενη αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το «Survivor 2024».Οι φήμες για μια πιθανή αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από «Survivor 2024» άρχισαν να κυκλοφορούν γύρω στο Πάσχα. Η παίκτρια που έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα λόγω υγρού στο γόνατο…


Τα «καρφιά» του Ντάφι και του «Νικογιάννη» στην Δαλάκα

Ο Ντάφι είναι ως γνωστόν ο πιο επιτυχημένος σχολιαστής του «Survivor». Οι αναρτήσεις του στα social media είναι «ευαγγέλιο» για τους fans του reality και σπανίως πέφτει έξω στις προβλέψεις του.

Ο Ντάφι λοιπόν είναι σίγουρος ότι η Σταυρούλα έχει ήδη ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και είναι απλά θέμα ωρών να πληροφορηθούμε την αποχώρησή της. Και φυσικά δεν παρέλειψε να ρίξει το «καρφί» του για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα μπορέσει έτσι να φτάσει στο Γαλάτσι χωρίς αντίπαλο.

«Η καλύτερη έφυγε και το χάρισε για άλλη μια φορά! Δώστε το από τώρα στην Δαλάκα που έτσι κι αλλιώς εκεί θα πήγαινε» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ντάφι, ενώ ο Νίκος Γιάννης, πρώην παίκτης κι αυτός του «Survivor» και κολλητός της Σταυρούλας, σχολίασε: «Πάνω απ' όλα η υγεία αλλά ο Θεός επειδή είναι δίκαιος ξέρει πού θα το δώσει».

Αυτή η πρώτη ανάρτηση του Τριαντάφυλλου. Ακολούθησε και δεύτερη, πιο φαρμακερή, μετά την τοποθέτηση της Δαλάκα που έριξε το φταίξιμο για την ήττα στη Σταυρούλα.

«Δαλάκα γερά. Αφού ξέρεις μωρέ σε σένα θα το δώσουμε, μην στεναχωριέσαι. Αφού εσύ έλεγες θέλεις να παίζεις με άντρες, έπαιξες με Σταμάτη - που τον επέλεξες εσύ - και έχασες, οπότε βγες εσύ προτεινόμενη να παίξεις με Δώρα, το φιλαράκι σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Ξεσάλωσε, Τριαντάφυλλος - Δώστε, Δαλάκα,Survivor 2024, xesalose, triantafyllos - doste, dalaka