Survivor All Star: Οι μπλε έφαγαν φρούτα με σκουλήκια - Drama η Ελευθερία στην κάμερα

Φρούτα με σκουλήκια έφαγαν στην καλύβα της μπλε ομάδας του Survivor All Star, αλλά δεν τους σταμάτησε τίποτε.Καρπούς έβγαλε ένα από τα δέντρα της μπλε παραλίας του Survivor All Star κι ο Σπύρος Μαρτίκας έσπευσε να κόψει για να τα μοιραστεί με την ομάδα. Έτσι έφερε όσα…

Λίγο αργότερα η Ελευθερία Ελευθερίου

ξέσπασε σε κλάματα γιατί οι συμπαίκτες της την ψηφίζουν συνέχεια για να αποχωρήσει. Όπως είπε στην κάμερα: «Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», τόνισε επιμένοντας στην άποψή της πως είναι καλή παίκτρια και ψηφίζεται άδικα από τους υπόλοιπους.

Η Ελευθερία εξακολουθεί να νιώθει MVP:

Στο σημείο αυτό το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα, ήταν: «Η Ελευθερία έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας το όνομά της. Είναι πάρα πολύ ωραίο κάποιος να πλέει σε πελάγη αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης, να νομίζει ότι θέλει αλλά είναι πολύ άσχημο ταυτόχρονα να μη μπορεί», σατιρίζοντας το παράπονο της Ελευθερίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα