Χίος: Τουρκική ομάδα βόλεϊ που έπαιξε σε τουρνουά για τη φιλία των δύο χωρών ποζάρει μπροστά από σημαία του Κεμάλ

Κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις από τουρκική ομάδα βόλεϊ γυναικών στη Χίο.Σε μια κίνηση που μπορεί να χαρακτηριστεί έως και προκλητική, προχώρησε η γυναικεία ομάδα της Καρσίγια, στο πλαίσιο φιλικού τουρνουά βόλεϊ γυναικών στη Χίο, καθώς πόζαρε μπροστά από μια σημαία… View this post on Instagram

A post shared by Karşıyaka Medicalpoint (@ksk_voleybol)

Καταγγελία από τον συνδυασμό «Χίος Μπροστά»

Μάλιστα, σε καταγγελία σχετικά με το γεγονός πως εμφανίστηκε

η σημαία με τον Κεμάλ στο κλειστό γήπεδο της Χίου, προχώρησε ο δημοτικός συνδυασμός, «Χίος Μπροστά Γιάννης Καραβασίλης», συνοδεύντας την ανάρτηση και φωτογραφίες.

«Καλή η αλληλεπίδραση και οι ανταλλαγές με τους γείτονες ,αλλά ακόμη καλύτερο οι διοργανώσεις που υποστηρίζει ή συμμετέχει ο Δήμος, όπως και άλλοι φορείς, να γίνονται με βάση τα προβλεπόμενα διπλωματικά πρωτόκολλα.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τα εθνικά σύμβολα να χρησιμοποιούνται οι επίσημες σημαίες και όχι σύμβολα που προκαλούν και προσβάλουν τους Έλληνες και την ιστορία τους, όπως έγινε στους αγώνες του Ελληνοτουρκικού τουρνουά βόλεϊ γυναικών.

Η δημοτική αρχή Μαλαφή που εμφανίζεται ως υποστηρικτής του τουρνουά οφείλει να μην επιτρέπει τη χρήση συμβόλων που προκαλούν, ειδικά στην ακριτική Χίο.

Καλό είναι όλοι να είναι πιο προσεκτικοί.

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χίος, Τουρκική, Κεμάλ,chios, tourkiki, kemal