Η "Λέσβος" στα καλύτερα τηγάνια της Αθήνας!

Δεν είναι εύκολο σπορ το τηγάνισμα. Τραγανοί κεφτέδες, χρυσαφένιες γαρίδες, κροκέτες, ψαράκια και κριτσανιστές πατάτες το αποδεικνύουν και με το παραπάνω. Να βγει τραγανός ο μεζές αλλά όχι λαδοπιωμένος. Να έχει κρούστα χρυσαφένια και αέρινη, να μην καλύπτει το λάδι τη γεύση του φαγητού, να μην το βαραίνει. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο σπορ το τηγάνισμα. Θέλει εμπειρία, μαστοριά, αντοχή – και λάδια που αλλάζουν ευλαβικά. Σε μερικές από τις καλές ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία της Αθήνας έχουν αναγάγει το τηγάνι σε επιστήμη. Κεφτέδες με τραγανό περίβλημα, καλαμαράκια-αφρός, γαρίδες χρυσαφένιες, πατατοκεφτέδες ή ψαράκια που τρώγονται σαν ποπ κορν;
Keywords
Τυχαία Θέματα