Ύμνοι του Economist για τον ελληνικό μουσακά

O Economist αποθεώνει τον μουσακά, το διάσημο πιάτο της χώρας μας που λατρεύουν όλοι οι τουρίστες και καλοφαγάδες του κόσμου. Στο εγκωμιαστικό άρθρο του βρετανικού περιοδικού περιγράφεται ως «ατημέλητα κομμένα τετράγωνα με κιμά με πλούσια γεύση, πατάτες, μελιτζάνες και απολαυστική μπεσαμέλ». Με τίτλο: «Πώς ο μουσακάς τα κατάφερε στο πάνθεον της ελληνικής γαστρονομίας» o Economist εξηγεί […]

Ύμνοι του Economist για τον ελληνικό μουσακά - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα