Bachelor: Εφιάλτης στη κουζίνα οι νύφες είπε ο Μποτρίνι χθες 10/12

06:41 11/12/2020 - Πηγή: Youfly

Από τεστ μαγειρικής θέλησε να περάσει ο bachelor τις πέντε υποψήφιες νύφες χθες 10/12, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, και γι’ αυτό το λόγο κάλεσε στο ριάλιτι γνωριμιών τον σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, ο οποιος βέβαια είπε πως οι υποψήφιες νύφες είναι «Εφιάλτης στη κουζίνα»!

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Bachelor

ξεκίνησε με τη μεγάλη έκπληξη που περίμενε τη Νικόλ στο ατομικό της ραντεβού με τον Παναγιώτη. Ο bachelor είχε κλείσει ένα σκάφος για να περάσουν τη μέρα της, ν’ απολαύσουν το γεύμα τους και να κάνουν τζετ σκι. Λεπτομέρεια; Μετά από μία βόλτα το σκάφος έδεσε στον κόλπο μπροστά από τη βίλα, όπου διαμένουν τα κορίτσια. Οι διαγωνιζόμενες μόλις το αντιλαμβάνονται παίρνουν τα κιάλια και αρχίζουν να παρακολουθούν το ερωτευμένο ζευγάρι.

Και δώρο και τριαντάφυλλο για τη Νικολέτα από τον Bachelor χθες 10/12

Η Νικολέτα δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Παναγιώτη. Του λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και εκείνος δοθείσης της ευκαιρίας της ανοίγει συζήτηση για το γράμμα που του έστειλε και τη λέξη σ’ αγαπώ που είχε γραμμένη. «Η λέξη σ’ αγαπώ είναι πολύ σημαντική για εμένα και όταν τη λέω, τη λέω με συναίσθηση και γνώση», ανέφερε ο εργένης στην κάμερα. «Το ότι σ’ αγαπάω ανθρώπινο είναι», απαντά η Νικολέτα με τον Παναγιώτη ν’ αναρωτιέται αν όντως τον αγαπάει: «Ναι, Παναγιώτη. Σ’ αγαπάω», είπε η Νικόλ, δίνοντάς του ένα παθιασμένο φιλί.

Στη συνέχεια το ζευγάρι πόζαρε ως άλλο πρωταγωνιστικό δίδυμο στην αγαπημένη ταινία του Παναγιώτη «Τιτανικός». «Με τη Νικολέτα είμαι ο εαυτός μου. Σήμερα την έχω νιώσει τόσο κοντά όσο ποτέ άλλοτε», θα πει ο bachelor. Το ραντεβού όμως δεν τελείωσε τόσο γρήγορα για τη Νικολέτα, η οποία σάστισε μόλις είδε τον Παναγιώτη να κρατά στα χέρια ένα κόκκινο κουτί αλλά και το κόκκινο τριαντάφυλλο. Μόλις το άνοιξε η νύφη είδε το δώρο του bachelor, ένα σετ κοσμημάτων που την ενθουσίασε. «Σήμερα είναι η στιγμή, ήταν η πιο όμορφη στιγμή μας» θα δηλώσει στη συνέχεια η Νικολέτα με τον Παναγιώτη να συμφωνεί απόλυτα μαζί της. Το ραντεβού όπως θα πει ο Παναγιώτης τα είχε όλα, χαρά, διασκέδαση, ηρεμία και χιούμορ.

Τα κορίτσια του Bachelor κρίνουν τα προσόντα τους

Την ίδια στιγμή στη βίλα οι διαγωνιζόμενες σχολιάζουν η μία τα ατού της άλλης. Στη Σία όλες αναγνώρισαν τα μακριά της πόδια και στην Αντζελίνα τα οπίσθια. Επίσης, στη Ραφαέλα τα αμυγδαλωτά της μάτια και στη Βίβιαν τη «μέση-δαχτυλίδι». Φυσικά η βραδιά καλλιστείων στο bachelor είχε και δύο αξέχαστες ατάκες από τη Ραφαέλα: «Μ’ αρέσουν τα μαλλιά της Βίβιαν που γίνονται ευθεία. Αντζελίνα θ’ άλλαζα το ύψος σου για να ταιριάζει με το οπίσθιό σου».

«Εφιάλτης στη κουζίνα»και στο Bachelor χθες 10/12 με τον Μποτρίνι να δίνει ρέστα

Μαθήματα μαγειρικής προσπάθησε να παραδώσει ο Έκτορας Μποτρίνι στα κορίτσια του Bachelor. Μάταια όμως όπως αποδείχθηκε, καθώς οι περισσότερες αγνοούσαν βασικές δεξιότητες και οδηγίες για νέες μαγείρισσες. Ο Έκτορας ζήτησε από τη Σία να σοτάρει το μπέικον και εκείνη απάντησε ότι δεν ξέρει από σκοράρισμα! Η Νικολέτα από την άλλη σάστισε με τα έντεκα υλικά στη σαλάτα που της ανέθεσε ο γνωστός σεf. Επιπλέον, υποστήριξε ότι η σαλάτα τροκαντερό έχει σχέση με τα έντερα!

Ο Παναγιώτης παρατηρώντας τη στάση των κοριτσιών στις κουζίνες , παρομοίασε τη Σία και τη Νικολέτα με συμπεθέρες που μαλώνουν, ενώ υπέδειξε τον πάγκο τους λέγοντας ότι γίνεται χάος. Φυσικά δεν του άρεσε καθόλου που η Βίβιαν λίγο πριν τελειώσει το φαγητό, τίναξε τα μαλλιά της πάνω από την κατσαρόλα.

Ο Έκτορας παρατηρώντας τις ανταγωνιστικές και πανούργες όπως χαρακτήρισε κοπέλες, ανέφερε στον Παναγιώτη ότι οι νύφες είναι καλές για ψυχοθεραπεία. Όχι όμως για μαγείρεμα. Ωστόσο, επαίνεσε την Αντζελίνα για το ριζότο, λέγοντας ότι ήταν νόστιμο. «Εύχομαι να τον καπαρώσετε όλες» είπε κατά τη διάρκεια του γεύματος ο γνωστός σεφ.

Βραβείο μαγειρικής στην Αντζελίνα από τον bachelor!

Ο Παναγιώτης από την πλευρά ενώπιον όλων των κοριτσιών είπε ότι ευχαριστήθηκε όλα τα πιάτα. Ωστόσο, στη συνέχεια στο τετ-α-τετ του με την Αντζελίνα της εξομολογήθηκε ότι αν υπήρχε βραβείο μαγειρικής αυτό θα το έπαιρνε εκείνη.

Εκτός από την Αντζελίνα ο Παναγιώτης συζήτησε με τη Βίβιαν, λέγοντάς της ότι βλέπει μία πιο ελεύθερη Βίβιαν, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του στη Νικολέτα, επειδή δεν ασχολήθηκε με τη μαγειρική.

Στο επίκεντρο του Bachelor η φιλία Ραφαέλας-Βίβιαν χθες 10/12

Εντω μεταξύ η φιλία της Ραφαέλας και της Βίβιαν βρέθηκε στο στόχαστρο των υπόλοιπων κοριτσιών. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αντζελίνα ρώτησε τη Βίβιαν περί φιλίας με τη Ραφαέλα: «Βίβιαν αν καταλήξεις με τον Παναγιώτη δεν θα είστε φίλες;». Η Βίβιαν τότε φανερά εκνευρισμένη της είπε: «Εκεί έχουμε καταλήξει. Είχα φίλη 8 χρόνια, την οποία την έδιωξα σε 5 δευτερόλεπτα από τη ζωή μου. Εγώ το έχω συζητήσει πάρα πολλές μαζί της και είμαστε καλά με αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος άλλος δεν πρέπει να είναι καλά με αυτό.», της απάντησε η Βίβιαν ενοχλημένη.

Δείτε επίσης:

The Bachelor 10/12: Ο Μποτρίνι δίνει ρεσιτάλ στο Twittter

The post Bachelor: Εφιάλτης στη κουζίνα οι νύφες είπε ο Μποτρίνι χθες 10/12 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα