Πάμε Δανάη: Η Δανάη Μπάρκα καλωσορίζει την Δέσποινα Καμπούρη

20:30 15/8/2021 - Πηγή: Youfly

Με ένα χαρούμενο story στο instagram καλωσόρισε επίσημα η Δανάη Μπάρκα την Δέσποινα Καμπούρη, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Το πρωινό του MEGA ανανεώνεται, με νέα ώρα, νέα θεματολογία και νέο – δυνατό πάνελ!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει

στο MEGA και τη νέα σεζόν, ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη. Η εκπομπή της θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα, ενώ δίπλα στην κεντρική παρουσιάστρια θα βρίσκεται ο Άρης Καβατζίκης.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η Δήμητρα Παλούδη, η οποία έρχεται με φόρα από την φετινή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It. Δύο ακόμη δυνατές προσθήκες θα δούμε στην παρέα, οι οποίες είναι η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε πως θα δούμε στο Πάμε Δανάη την Δέσποινα Καμπούρη, μέσα από ένα story στο instagram, γεμάτο ευχές! Όπως έγραψε και η ίδια: “Χρόνια πολλά, καλά, ευτυχισμένα, δημιουργικά όμορφη μου (μέσα κι έξω) Δέσποινα. Οι αγκαλιές σε λίγες μέρες, στο πλατώ”.

Η Δέσποινα Καμπούρη βρισκόταν στην DPG Media, όπου και διηύθυνε δύο γυναικεία site. Από τον Σεπτέμβριο θα τη δούμε στην πρωινή ζώνη του MEGA, η οποία ξεκινάει δυναμικά, φτάνοντας τον ανταγωνισμό της τηλεθέασης στα ύψη.

Εκτός από την αλλαγή στην παρέα, αλλά και στο πλατώ, αλλαγές θα δούμε και στις ώρες προβολής. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα θα λέει “Καλημέρα” στους τηλεθεατές στις 11:00 το πρωί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)

Δείτε επίσης:

Πάμε Δανάη: Το πρώτο teaser τρέιλερ για την εκπομπή του MEGAΔανάη Μπάρκα: Όλα τα ονόματα της εκπομπής της τη νέα σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Πάμε Δανάη: Η Δανάη Μπάρκα καλωσορίζει την Δέσποινα Καμπούρη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάμε Δανάη, Δανάη Μπάρκα, Δέσποινα Καμπούρη,pame danai, danai barka, despoina kabouri