Φρουτοσαλάτα µε ακτινίδια και φρούτα του πάθους

Προσθήκη στα αγαπημένα

ΥΛΙΚΑ

4 µεγάλα, ώριµα ακτινίδια

4 φρούτα του πάθους

16 κοµµάτια καρυδόψιχα (µισά κεφάλια)

4 κλωναράκια δυόσµο

½ λεµόνι, το χυµό

4 (κοφτές) κουταλιές µέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και στεγνώνετε τα κλωναράκια του δυόσµου. Ξεφλουδίζετε τα ακτινίδια, τα κόβετε σε ροδέλες και ύστερα κάθε ροδέλα σε τέταρτα. Τα ραντίζετε µε το χυµό του λεµονιού. Κόβετε στη µέση τα φρούτα του πάθους και τα αδειάζετε µε κουταλάκι σε ένα µπολάκι.

Βάζετε σε 4 ποτήρια (ή µπολάκια) µια στρώση από τα µισά ακτινίδια, ύστερα από πάνω µια στρώση από τα φρούτα του πάθους και τελειώνετε µε τα υπόλοιπα ακτινίδια. Ραντίζετε την επιφάνειά τους µε το µέλι και σκορπάτε από πάνω την καρυδόψιχα. Βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο και τα σερβίρετε παγωµένα, γαρνιρισµένα µε τα κλωναράκια του δυόσµου.

Keywords
Τυχαία Θέματα