«Μπλακ Φράιντεϊ Παράδεισος» με τιμές κόλαση

Η αγαπημένη μας Black Friday, όπως κάθε χρόνο, είναι και πάλι εδώ για να συγχωρέσει κάθε «αμαρτωλή» αγορά. Στον Κωτσόβολο λοιπόν, όχι μόνο θα πάρεις άφεση, αλλά θα βρεις και την καλύτερη τιμή σε ό,τι προϊόν τεχνολογίας κι αν καλοκοιτάζεις εδώ και καιρό αλλά διστάζεις να το αποκτήσεις.

Είτε προτιμήσεις την βόλτα σου σε ένα κατάστημα, είτε την επίσκεψή σου στο e-shop του Κωτσόβολου από την άνεση του σπιτιού σου, σε περιμένει μια τεράστια γκάμα

προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Πότε “πέφτει” φέτος η Black Friday;

Κάθε χρόνο «γιορτάζουμε» την  Black Friday την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Φέτος «πέφτει» την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Τι είναι η Black Friday;

Η Black Friday είναι μια κολασμένη περίοδος κατά την οποία συμβαίνουν υπέροχα πράγματα και πραγματοποιούνται εκατομμύρια επιθυμίες!

Είναι μια περίοδος κολασμένων προσφορών, μια μεγάλη γιορτή, με τεράστιες αγοραστικές ευκαιρίες σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας. Ο παράδεισος του καταναλωτή!

Γιατί να τη γιορτάσεις στον Κωτσόβολο;

Ο Κωτσόβολος  για άλλη μια χρονιά διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές και με επαρκή απόθεμα που σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Σου έχουμε και ακόμα καλύτερα νέα!

Στον Κωτσόβολο όχι μόνο θα αποκτήσεις φθηνότερα τις συσκευές των ονείρων σου αλλά θα απολαύσεις στο έπακρο και τη συνολική εμπειρία αγοράς!

Πώς;

Με παράδοση σε 24 ώρες και αν παραγγείλεις μέχρι τις 13:00 θα παραλάβεις την ίδια μέρα!

Στον Κωτσόβολο καταλαβαίνουμε την προσμονή σου για τις μοναδικές ευκαιρίες της Black Friday και δεν θέλουμε να σε κάνουμε να περιμένεις περισσότερο. Γι' αυτό, αν επιλέξεις κάποιο από τα διαθέσιμα προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  και μένεις σε μία από τις 52 πόλεις που αφορά πρόγραμμα, θα λάβεις την παραγγελία σου το αργότερο μέσα σε ένα 24ωρο. Αν είσαι πρωινός τύπος ακόμα καλύτερα! Θα πάρεις στα χέρια σου τα αγαπημένα σου προϊόντα αυθημερόν.

Με γρήγορη και ασφαλή παραλαβή της παραγγελίας σου από ένα Quick Point!

Αν θέλεις να πάρεις το προϊόν που επιθυμείς στα χέρια σου ακόμα πιο άμεσα, μπορείς να το παραλάβεις σε ένα Quick Point, έξω από 73 καταστήματα.

Είναι απλό. Επιλέγεις από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  το προϊόν που επιθυμείς, το κατάστημα από το οποίο θέλεις να παραλάβεις, αν θέλεις να σε περιμένει η παραγγελία σου 3 μέρες και αν προτιμάς να πληρώσεις με την κάρτα σου στο ηλεκτρονικό ή στο φυσικό κατάστημα. Η παραγγελία σου θα είναι έτοιμη σε 20 λεπτά και θα λάβεις ενημερωτικό SMS. Με την άφιξή σου στο Quick Point θα παραλάβεις γρήγορα και με ασφάλεια.

Με ταχύτατες αγορές μέσα στο φυσικό κατάστημα χρησιμοποιώντας  την υπηρεσία Scan & Go

Αν βρίσκεσαι μέσα σε φυσικό κατάστημα και έχεις ήδη καταλήξει στις αγορές σου, υπάρχει τρόπος να το πάρεις αμέσως χωρίς να περάσεις απο το ταμείο.

Με την υπηρεσία Scan & Go μπορείς! Σε τρία απλά βήματα. Με το κινητό σου σκανάρεις τον QR Code με τη σήμανση Scan & Go. Ολοκληρώνεις την αγορά σου με πληρωμή από το smartphone σου ή μέσω Pay Express, μαζί με έναν σύμβουλο πωλήσεων και τέλος παραλαμβάνεις άμεσα από το σημείο Quick Point.

Σου έχουμε και κάτι ακόμα!

Για όσα φέρνει η ώρα, επισκευή σε 1 ώρα!

Για να μην μείνεις ούτε λεπτό χωρίς το smartphone, το laptop ή to Desktop PC σου, η υπηρεσία Fix & Go σου προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη μέσα σε 1 ώρα!

Επισκέψου ένα από τα 42 Fix & Go σημεία και επισκεύασε την αγαπημένη σου συσκευή άμεσα, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια. Στα χέρια των έμπειρων τεχνικών μας η συσκευή σου θα λάβει την καλύτερη φροντίδα, με γνήσια ανταλλακτικά και με 2ετή εγγύηση επισκευής και ανταλλακτικού.

Να θυμάσαι ότι στα σημεία Fix & Go εκτός από την επισκευή των ηλεκτρονικών σου συσκευών μπορείς αναβαθμίσεις το laptop ή to Desktop PC σου.

Η Black Friday είναι εδώ.

Ο Κωτσόβολος με τιμές κόλαση σου ανοίγει  τις πύλες του παραδείσου! Τέτοιες προσφορές είναι αμαρτία να τις χάσεις!

The post «Μπλακ Φράιντεϊ Παράδεισος» με τιμές κόλαση appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα