Πάσχα στον παράδεισο των γεύσεων με τις συσκευές της Electrolux

Έχεις στο μυαλό σου ένα Πάσχα βγαλμένο από τα όνειρα. Οι λίστες με τα ψώνια είναι ήδη έτοιμες. Οβελίας, συκωταριά, μπριζόλες, παϊδάκια, κοτόπουλα, λουκάνικα, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, ποτά, αναψυκτικά, καρυκεύματα και όλα όσα οφείλεις να έχεις προμηθευτεί για να οδηγήσεις τους καλεσμένους σου στον παράδεισο των γεύσεων. Σίγουρα, θα τηγανίσεις πατάτες για τους μικρούς φίλους, σκέφτεσαι τα λαζάνια στο φούρνο για όσους προτιμούν κάτι διαφορετικό, ωστόσο γνωρίζεις πως δεν είναι μόνο τα υλικά που συνθέτουν το απόλυτο

γιορτινό τραπέζι. Αρχίζεις να βάζεις στο μυαλό σου την κούραση για τις ετοιμασίες, αλλά ευτυχώς σου έχουν υποσχεθεί βοήθεια, οπότε η αναζήτηση συμμάχων σε αυτό το επίπεδο έχει ήδη κλείσει υπέρ σου.

Επόμενο βήμα, το μαγείρεμα και εννοείται το καθάρισμα. Αχ, αυτό το καθάρισμα. Το σκέφτεσαι συνέχεια κάθε φορά που πρόκειται να ανάψεις τον φούρνο. Προσπαθείς να το ξεχάσεις, δημιουργείς όμορφες εικόνες με ένα τραπέζι γεμάτο ζουμερά, τραγανά και θρεπτικά πιάτα, τις συζητήσεις με τους φίλους, τα μικρά παιδιά που χαλάνε τον κόσμο με τις φωνές τους, αλλά και πάλι. Το καθάρισμα δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Μήπως γιατί δεν έχεις τις κατάλληλες συσκευές; Άραγε, ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το νοικοκυριό σου με εργαλεία που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σου στην κουζίνα; Δε νομίζεις ότι αξίζεις περισσότερο ελεύθερο και παραγωγικό χρόνο;

Να λοιπόν η κατάλληλη περίσταση να εμπιστευτείς τον Εντοιχιζόμενο Φούρνο Electrolux EOE7P31X και τις Κεραμικές Επαγωγικές Εστίες Electrolux EIS62449 SenseBoil. Γιατί αξίζεις το καλύτερο, τη μέγιστη άνεση, ευελιξία και εργονομία σε κάθε γωνιά του νοικοκυριού σου. Πόσο μάλλον στην κουζίνα. Έναν χώρο που θέλεις να ξεδιπλώσεις τη δημιουργική σου φαντασία.

Εντοιχιζόμενος Φούρνος Electrolux EOE7P31X

Ένας φούρνος που θα διεκδικήσει μόνιμη θέση στο σπίτι σου, με χωρητικότητα 72 λίτρα, 11 τρόπους ψησίματος και φινέτσα που θα σε συναρπάσει και θα δέσει αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμησή σου. Με λειτουργίες που θα σε οδηγήσουν στον δρόμο για απίστευτα νόστιμα λαζάνια και ζουμερές μπριζόλες που σπάνε τα συνηθισμένα γευστικά όρια.

Πυρολυτικός Καθαρισμός

Ξέχνα το επίπονο τρίψιμο και τα διαφόρων ειδών καθαριστικά για να κάνεις τον φούρνο σου να λάμπει. Η έξυπνη λειτουργία πυρολυτικού καθαρισμού θερμαίνει τον θάλαμο σε τέτοιο επίπεδο, που μετατρέπει το λίπος και τα υπολείμματα των φαγητών σε στάχτη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις μετά, είναι ένα σκούπισμα στο κάτω μέρος και η συσκευή σου είναι σαν καινούργια, όπως την πρώτη φορά που την έβαλες σε λειτουργία. Το άψογο καθάρισμα δεν θέλει πλέον κόπο, αλλά τρόπο.

Μαγείρεμα ακριβείας με τον αισθητήρα φαγητού

Ακούς από φίλους και γνωστούς ότι έχουν βρει το μυστικό για το τέλειο ψήσιμο, αλλά ποτέ δεν στο αποκαλύπτουν μήπως και τους κλέψεις τη δόξα. Η Electrolux, όχι μόνο δεν έχει να σου κρύψει κάτι, αλλά σου προσφέρει απλόχερα τεχνολογίες και μεθόδους για φαγητό ψημένο ακριβώς όπως θέλει ο καθένας, ευθυγραμμισμένο απόλυτα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε καλεσμένου.  Πώς; Χάρη στον αισθητήρα φαγητού, με τον οποίο μετράς τη θερμοκρασία μαγειρέματος. Το ακόμα πιο σημαντικό, σε ενημερώνει πότε το πιάτο έχει μαγειρευτεί στην επιθυμητή θερμοκρασία και διακόπτει το ψήσιμο. Η επίτευξη της τελειότητας δεν ήταν πότε πιο εύκολη υπόθεση.

Ταχεία προθέρμανση και ομοιόμορφο ψήσιμο

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Electrolux. Την ημέρα της Ανάστασης, τα ταψιά θα μπαίνουν και θα βγαίνουν στον φούρνο το ένα μετά το άλλο με αδιάκοπο ρυθμό. Με την ταχεία προθέρμανση του EOE7P31X επιτυγχάνεις την επιθυμητή θερμοκρασία πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές, άρα έχεις στη διάθεσή σου ακόμα πιο πολύ χρόνο για κουβέντα ή για να επιμεληθείς με την ησυχία σου ένα ακόμα πιάτο.

Με προηγμένο σύστημα ομοιόμορφου μαγειρέματος, ώστε να κυκλοφορεί η θερμότητα σε όλο τον φούρνο το φαγητό μαγειρεύεται ομοιόμορφα και δεν υπάρχει ανάγκη να το γυρίζεις χαλώντας την τραγανή του κρούστα και το χρυσαφένιο χρώμα, ενώ γλιτώνεις από το συνεχές άνοιξε και κλείσε του θαλάμου, που έχει ως αποτέλεσμα τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας και αρνητικές επιπτώσεις στο μαγείρεμα.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, γλιτώνεις χρόνο και ενέργεια.

Οθόνη LCD και εργονομία

Η μεγάλη και ευκρινής οθόνη LCD σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να παίζεις κυριολεκτικά στα δάκτυλά σου ρυθμίσεις όπως η θερμοκρασία ψησίματος, η λειτουργία και ο χρόνος. Ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις τον φούρνο να δουλέψει για εσένα, επιλέγοντας μια από τις έτοιμες συνταγές, δίνοντάς σου το εισιτήριο για το τέλειο ψήσιμο, που θα κάνει τους καλεσμένους σου να σε θαυμάζουν και να περιμένουν με αγωνία την επόμενη πρόσκληση για γεύμα.

Η εργονομία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν το ολοκληρωμένο πακέτο του EOE7P31X. Η εγκατάσταση είναι απίστευτα εύκολη και απαιτείται το μικρότερο κενό εξαερισμού στην αγορά. Επίσης, χάρη στον μηχανισμό SoftClosing, η πόρτα περιστρέφεται απαλά και επιστρέφει αθόρυβα στη θέση της.

Κεραμικές Επαγωγικές Εστίες Electrolux EIS62449 SenseBoil

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τις κεραμικές επαγωγικές εστίες Electrolux EIS62449 SenseBoil. Ο ένας από αυτούς είναι ότι θα αλλάξουν την άποψή σου για τον βρασμό του νερού. Η προηγμένη τεχνολογία τους όχι μόνο θα σε συναρπάσει, αλλά θα σου προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα και τον χρόνο την ημέρα του Πάσχα, που λογικά θα είναι γεμάτη σκεύη με φαγητά η κουζίνα, να καρυκεύσεις ακόμα καλύτερα το κοτόπουλο, να δέσει ιδανικά η σάλτσα για τα μακαρόνια, να προσέξεις ακόμα πιο πολύ τις τηγανιτές πατάτες, να τσιγαρίσεις με μεγαλύτερη άνεση το μοσχαράκι για το κοκκινιστό, αντί να έχεις τον νου σου συνέχεια στο αν και πότε έβρασε το νερό.

Ειδικός αισθητήρας για απόλυτο έλεγχο στο βράσιμο του νερού

Ένας ειδικός αισθητήρας έχει την ικανότητα να ανιχνεύει το πότε το σκεύος φτάνει στο σημείο βρασμού. Μετατρέπει το βράσιμο σε σιγοβράσιμο, μειώνοντας τις φυσαλίδες. Έτσι, το φαγητό γίνεται ακόμα πιο νόστιμο αφού μαγειρεύεται σε πιο χαμηλή θερμοκρασία και όλη αυτή η αυτοματοποιημένη διαδικασία σου αφήνει ελεύθερο χρόνο για πιο παραγωγικές εργασίες ή για χαλάρωση.

Ευέλικτες ζώνες για μαγείρεμα με όλα τα σκεύη

Είναι πολύ λογικό να θέλεις να μαγειρεύεις με οποιοδήποτε σκεύος. Άρα γιατί να σε περιορίζει η συσκευή σου; Η EIS62449 SenseBoil έρχεται με τη λειτουργία Bridge και έτσι δημιουργείς μια ενιαία μεγάλη επιφάνεια συνδυάζοντας δυο ζώνες μαγειρέματος, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές σου στην κουζίνα. Με ευκολίες όπως η αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας και του χρόνου, ιδανικές για να αξιοποιήσεις πλήρως τη γάστρα ή την πλάκα γκριλ. Γιατί άλλος μπορεί να θέλει κοκκινιστό κοτόπουλο με πατάτες, άλλος ζουμερές ψητές μπριζόλες σαν να βρίσκεται σε εξοχική ψησταριά και εσύ θέλεις να προσφέρεις σε όλους ένα αξέχαστο Πασχαλινό τραπέζι.

Επίσης, με τις ζώνες μαγειρέματος Infinite το μέγεθός τους προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με την επιφάνεια του σκεύους που τοποθετείς. Για να έχεις πάντα όλη την απαραίτητη θερμότητα, δίχως απώλειες στην απόδοση, για μαγείρεμα με απόλυτη ακρίβεια. Οι μικροί φίλοι σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τα μακαρόνια που ετοίμασες και εσύ είναι βέβαιο πως απόλαυσες τον υψηλότερο βαθμό ευκολίας, αφού μπόρεσες να χρησιμοποιήσεις τη μεγαλύτερη κατσαρόλα που είχες στο ράφι.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά, η Electrolux έχει υιοθετήσει την τεχνολογία Active Touch, που ενεργοποιεί αυτόματα μόνο τη ζώνη μαγειρέματος που θα χρησιμοποιήσεις.

Λειτουργία Hob2Hood

Όταν οι συσκευές συνεργάζονται δίχως τη δική σου παρέμβαση, έχεις δημιουργήσει ένα σκηνικό βγαλμένο από τα όνειρα. Η τεχνολογίες της Electrolux έχουν εξελιχθεί τόσο, που δημιουργούν στην κουζίνα σου ένα σκηνικό το οποίο για άλλους μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Χάρη στη λειτουργία Hob2Hood οι εστίες συνδέονται ασύρματα με τον απορροφητήρα. Εσύ απλά ξεκινάς το μαγείρεμα και ο απορροφητήρας προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις εξαγωγής, με βάση την ισχύ της εστίας. Ιδανική περίπτωση για να κάνεις Πάσχα χωρίς να έχεις τον πονοκέφαλο της πιθανότητας να γεμίσει με ατμούς και υγρασία η κουζίνα. Έτσι έχεις το μυαλό και τα χέρια σου αφιερωμένα στην ανάδειξη του μαγειρικού σου ταλέντου.

Άμεση πρόσβαση, άμεσος έλεγχος

Με ένα και μόνο άγγιγμα έχεις τον άμεσο και εύκολο έλεγχο των εστιών σου. Με τα χειριστήρια άμεσης πρόσβασης της EIS62449 SenseBoil παίζεις τη θερμοκρασία στις άκρες των δακτύλων σου.

Οι σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογικά συσκευές της Elecrolux δεν υπόσχονται απλά μια ονειρεμένη Πασχαλιά για μικρούς και μεγάλους, αλλά την κάνουν πραγματικότητα. Κουλουράκια που φέρνουν στο μυαλό το σπίτι του παππού και της γιαγιάς στο χωριό, μαγειρίτσα που λιώνει στο στόμα, παϊδάκια ζουμερά και νόστιμα λες και τα έψησες στα κάρβουνα, λαχανικά με όλες τις θρεπτικές τους ουσίες, παστίτσιο με απίστευτης υφής μπεσαμέλ, τραγανές τηγανιτές πατάτες, αρνάκι που το αγγίζεις με το πιρούνι και αναβλύζει μοσχοβολιά, μπορεί για άλλους να είναι πολυτέλεια, όμως για εσένα που έβαλες προορισμό τις συσκευές της Electrolux, δεν θα είναι μόνο γιορτινή, θα είναι καθημερινή απόλαυση.

Βρίσκεσαι μόλις ένα βήμα από το γευστικό όνειρο. Για να το δεις ολοζώντανο μπροστά σου, μπες στο site ή έλα σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος και μαζί θα διαλέξουμε τα εργαλεία που θα σε οδηγήσουν στον γαστρονομικό παράδεισο.

The post Πάσχα στον παράδεισο των γεύσεων με τις συσκευές της Electrolux appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
πασχα, πασχα 2012, lcd, κοτοπουλο, μακαρονια, μοσχαρι, infinite, ισχύ, πιρούνι, site, blog, η ημέρα της γης, βγαινουν, διακοσμηση, βημα, γωνια, εικονες, εργαλεια, καθημερινη, κουλουρακια, κωτσοβολος, μπεσαμελ, οβελιας, ονειρα, ονειρο, οριζοντες, φρουτα, ψαρια, ωρα, blog, lcd, αγορα, αγωνια, απιστευτα, απλα, αρνακι, βοηθεια, βρισκεται, φαγητο, φαγητα, γινεται, δυνατοτητα, δικη, δοξα, ευκολο, υπαρχει, ενεργεια, ερχεται, τεχνολογια, ζωη, ζωνη, ζωνες, υγρασια, υποθεση, ησυχια, κουζινα, λαζανια, λαχανικα, λειτουργια, μαγειριτσα, μυστικο, μπριζολες, μπορεις, μυαλο, νερο, νοικοκυριο, παντα, οθονη, ορια, ουσιες, παιδια, παστιτσιο, πιρούνι, πιατα, πιο πολυ, πλακα, ποτα, πορτα, ρυθμισεις, ρυθμιση, σιγουρα, συνεχεια, σκεφτεσαι, σπιτι, στην κουζινα, στομα, τηγανιτες, ισχύ, φαντασια, φτανει, φορα, χρονος, χρωμα, ψησταρια, ψησιμο, ψωνια, ασφαλεια, φιλοι, γευστικο, λιπος, μοιαζει, μπροστα, infinite, πακετο, πληροφοριες, site, τηγανιτες πατατες, θερμοκρασια, υλικα, χερια
Τυχαία Θέματα