Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Kärcher: Νέες συσκευές, νέα σχεδιαστική γλώσσα

15:00 2/9/2023 - Πηγή: Plaisio
Νέα προϊόντα αλλά και μία νέα σχεδιαστική γλώσσα παρουσίασε στην IFA 2023 | Kärcherη γνωστή κατασκευάστρια Kärcher, καθώς πολλά από τα προϊόντα εσωτερικού χώρου απομακρύνονται από το γνωστό κίτρινο χρώμα της εταιρείας και παρουσιάζονται πλέον σε λευκό!

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα της Kärcher περιλαμβάνονται και δύο νέες ηλεκτρικές σφουγγαρίστρες

μπαταρίας, οι οποίες προορίζονται να συμπληρώσουν το χαρτοφυλάκιο καθαριστικών για σκληρά δάπεδα.

Τα νέα μοντέλα FC 2-4 και FC 4-4 συνοδεύονται από επαναφορτιζόμενες 4βολτες μπαταρίες, οι οποίες μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά και παρατείνουν το χρόνο εργασίας τους. Προορίζονται για μικρότερα νοικοκυριά και είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

©2023 Plaisio Computers

Κατασκευασμένη για σκληρά δάπεδα και η νέα ρομποτική σκούπα Kärcher RCF 3, η οποία χρησιμοποιεί την αποδεδειγμένα αξιόπιστη τεχνολογία περιστρεφόμενων κυλίνδρων που υπάρχει ήδη στα καθαριστικά σκληρών δαπέδων της εταιρείας, καθώς και ένα εξελιγμένο σύστημα δύο δεξαμενών.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία πλοήγησης LiDAR για να σαρώσει με ακρίβεια τους εσωτερικούς χώρους και να δημιουργήσει λεπτομερείς χάρτες. Παράλληλα, μπορεί εύκολα να περάσει και κατώφλια έως και 15 mm.

©2023 Plaisio Computers

Επιπλέον, οι αισθητήρες πτώσης διασφαλίζουν ότι σταματά και οπισθοδρομεί πριν φτάσει σε σκαλιά ή σκάλες. Μπορεί επίσης να αναγνωρίσει τα χαλιά και να τα αποφύγει κατά τον καθαρισμό για να μην βραχούν. Όπως όλα τα προϊόντα Kärcher, η νέα RCF 3 προσφέρει ανθεκτικότητα ανώτερης ποιότητας, με στιβαρό κινητήρα και ανθεκτικά στη διάβρωση υλικά.

©2023 Plaisio Computers

Χρησιμοποιεί επίσης φιλικά προς το περιβάλλον υλικά — όπως ο αμόλυβδος χάλυβας και το αλουμίνιο — και δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες. Προκειμένου να αποφευχθεί η σπατάλη και να επιτευχθεί η εξοικονόμηση πόρων, η εν λόγω ρομποτική σκούπα ενσωματώνει λειτουργία σκουπίσματος ακολουθεί την αρχή «Design for Recycling» που ενθαρρύνει την ανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση υλικών σε μεγάλη κλίμακα.

Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2023, ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του Πλαισίου στο Instagram!

The post Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Kärcher: Νέες συσκευές, νέα σχεδιαστική γλώσσα appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Plaisio TechBusters, IFA 2023 | Kärcher, Νέες,Plaisio TechBusters, IFA 2023 | Kärcher, nees