Formula 1: To Grand Prix της Εμίλια-Ρομάνια σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1

Η πίστα της Ίμολα φιλοξενεί το Grand Prix της Εμίλια-Ρομάνια, που αποτελεί τον έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Σε ένα τριήμερο γεμάτο δράση και έντονες συγκινήσεις στις δύο ημέρες που προηγήθηκαν – άλλωστε η ιταλική πίστα πάντα προσφέρει ενδιαφέροντες αγώνες. Είναι η πρώτη φετινή ευρωπαϊκή στάση της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε ένα καλεντάρι 24 αγώνων

ανά τον πλανήτη.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που είχαμε αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους ήταν και πάλι στην Ιταλία, στη Μόντσα, πέρυσι. Οι tifosi θέλουν όσο τίποτα τη νίκη, η McLaren θέλει να χρίσει σερί μετά την παρθενική νίκη του Lando Norris, στο Μαϊάμι ενώ ο Max Verstappen θέλει να εκμεταλλευτεί την pole για να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Ίμολα.

Η απάντηση θα δοθεί στο ΑΝΤ1+ που θα μεταδώσει LIVE και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις τον αγώνα, όπως άλλωστε και νωρίτερα τους αγώνες της Formula 2 και της Formula 3.

Σε ό,τι αφορά στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όλα θα ξεκινήσουν με το «Formula 1 Show», στις 15.00. Ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1+, Πάνος Σεϊτανίδης, βρίσκεται στην Ίμολα και θα μεταφέρει το κλίμα από την έδρα των τιφόζι καθώς και αποκλειστικά θέματα που αφορούν την 30η επέτειο από το θάνατο του Ayrton Senna και δηλώσεις οδηγών και τεχνικών της Formula 1.

Παράλληλα, μαζί με τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη παρουσιάζουν τις απαιτήσεις της πίστας βήμα-βήμα ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μία συνέντευξη του Norris.

Η εκκίνηση του αγώνα είναι στις 16.00 ενώ η δράση από την Ίμολα θα προβληθεί και από τον ΑΝΤ1+, με «εκκίνηση» της ετεροχρονισμένης μετάδοσης στις 16.30.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις και οι εκπομπές της Κυριακής σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1+:

09.30, F3, Feature Race, ANT1+
11.00, F2, Feature Race, ANT1+
15.00, Formula 1 Show, ANT1+
16.00, F1, Race, ANT1+
16.30, F1, Race, ANT1
Μετά το GP, Formula 1 Show, ANT1+

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα