Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επικήρυξε κλέφτες -20 χιλιάδες δολάρια η αμοιβή

Μετά από επαναλαμβανόμενες κλοπές τροχών από τα αυτοκίνητα της υπαίρθιας έκθεσής της, η αντιπροσωπεία Landmark Lincoln στο Englewood του Colorado προσφέρει τεράστια αμοιβή σε όποιον εντοπίσει τους κλέφτες.

Μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, η Landmark Lincoln είχε δύο περιστατικά κλοπής τροχών από τις εγκαταστάσεις της, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι τροχοί. Οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας εξηγούν ότι οι ζημιές που προκαλούνται στα αυτοκίνητα από την κλοπή των τροχών έχουν κόστος δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

Κατά συνέπεια, προκειμένου να προλάβει νέες απόπειρες των

ληστών, που φέρονται να είναι τρεις, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει 20.000 δολάρια σε όποιον παρέχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Ο Ed Safko, γενικός διευθυντής της αντιπροσωπείας, είπε: «Εισβάλλουν στο χώρο αφότου έχουν διαπιστώσει ποιά είναι η καλύτερη στιγμή, δηλαδή κατά τις 11 ή 12 τη νύχτα. Στην αρχή στέλνουν έναν τύπο για να ερευνήσει το χώρο, και μετά φορτώνουν στη λεία τους στην οδό South Broadway, δηλαδή δεν μοιάζουν να είναι καθόλου ντροπαλοί.

»Ηζημιά που έκαναν σε μόνο ένα από τααυτοκίνητα είναι κοντά στα 10 χιλιάρικα,μαζί με τους τροχούς, τα ελαστικά καιτα τμήματα των φρένων. Μετά παραγγέλνειςτα ανταλλακτικά και προσπαθείς ναβιαστείς, και είναι ένα μεγάλο έξοδο.Τα ανταλλακτικά δεν είναι φτηνά, οπότεμας πληγώνει να ερχόμαστε και να βλέπουμεκάτι τέτοιο»,συνέχισε ο Safko.

Έτσι λοιπόν, ήρθε και η επικήρυξη των 20.000 δολαρίων. Μαζί με αυτήν, η Landmark Lincoln τοποθέτησε και κάμερες υψηλής ευκρίνειας, καθώς και λουκέτα τροχών σε όλα τα αυτοκίνητα που έχει στον υπαίθριο χώρο της.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα