Υβριδικό κινητήρα αποκτά το Volkswagen T7 California

Η Volkswagen ανασχεδιάζει το αυτοκινούμενό της, που τοποθετείται ανάμεσα στο Caddy California και το Grand California, προσφέροντας πλέον υβριδική επιλογή στους κινητήρες και περισσότερο χώρο στο εσωτερικό.

Όλες οι εκδόσεις του δημοφιλούς και πρακτικού οχήματος για εκδρομικούς τύπους, θα διαθέτουν σκηνή στην οροφή του αμαξώματος, δύο συρόμενες πόρτες και φυσικά την απαραίτητη ηλεκτρική κουζίνα. Η καμπίνα διαφέρει, σε σχέση με το παρελθόν, από τα δύο μεμονωμένα καθίσματα

αντί για τον ενιαίο πάγκο στο πίσω μέρος. Εξακολουθούν βεβαίως, να μετατρέπονται σε κρεβάτι.

Εκτός των παραπάνω και ανάλογα με την εκδοχή του μοντέλου, διότι διατίθενται πέντε διαφορετικές που ονομάζονται Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast και Ocean, υπάρχει νεροχύτης, σόμπα αερίου, καυστήρας, πτυσσόμενο τραπέζι, δύο πρίζες 230 volt (μία μέσα και μία έξω), φωτισμός με LED, ντουλάπια, συρτάρια, αποθηκευτικοί χώροι για μικροαντικείμενα και δεξαμενή για γλυκό νερό. Επιπλέον, οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους αρκετές θύρες φόρτισης USB-C 45 Watt, ενώ ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμη και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα.



Όσον αφοράτα μηχανικά μέρη, το νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο θα κυκλοφορεί με τρίαδιαφορετικά σύνολα. Έναν 4κύλινδρο turbodiesel με ισχύ 150 ίππων και έναν βενζινοκινητήραμε 204 ίππους που μεταδίδουν την κίνηση στους εμπρός τροχούς,καθώς και τον καινούργιο plug-in υβριδικό, ο οποίος θα αποδίδει 245 ίππουςκαι θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα