Mahindra δείχνει σε Hummer ότι δε μετράει πάντα το μέγεθος (vid)

Μπορεί το Mahindra Major να έχει διαστάσεις σαν το Suzuki Samurai και να μοιάζει ότι χωράει στο πορτ-μπαγκάζ του Hummer H2, ωστόσο ο λιλιπούτειος μαχητής κλήθηκε και κατάφερε να ξεκολλήσει το τεράστιο και βαρύ αμερικάνικο όχημα σε ένα ποτάμι της Ινδίας. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο YouTube

κι αρχικά δείχνει το Hummer κολλημένο σε ένα ρηχό τμήμα νερού, που κανονικά δε θα έπρεπε να προβληματίσει το μεγάλο off-road. Βλέποντας τις θηριώδεις ζάντες, μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι φοράει εντελώς ακατάλληλα ελαστικά, αλλά μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι έχουν χωμάτινη χάραξη.

Ευτυχώς, υπήρχε κοντά ένα Major (βασίζεται στο παλιό Jeep CJ3B, το αγαπημένο μας Willys) κι ήρθε για διάσωση. Έχει πλάκα πώς ο οδηγός του έχει βγάλει τα παπούτσια του για να μπαινοβγαίνει στο ποτάμι χωρίς να χάνει χρόνο και πόσο αεικίνητος και δραστήριος φαίνεται. Την ίδια στιγμή, ο οδηγός του Hummer είναι ακριβώς στο άλλο άκρο: δεν κουνιέται από το κάθισμά του κι απλώς περιμένει να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Όταν πατάει το γκάζι, το Hummer σπινάρει και σηκώνει απίστευτες ποσότητες νερού.

Το Mahindra μπορεί να είναι πολύ μικρότερο και να έχει λιγότερη ισχύ από το Hummer αλλά είναι ελαφρύ και φαίνεται να έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, χωρίς αυτό να έχει ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο πέρασμα. Ίσως μάλιστα ο μερακλής ιδιοκτήτης του να το έχει εξοπλίσει και με κάποιο μπλοκέ διαφορικό.

The post Mahindra δείχνει σε Hummer ότι δε μετράει πάντα το μέγεθος (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα