Unplugged Performance: το Model S Plaid αγριεύει σε εμφάνιση

Το πακέτο ονομάζεται Dark Knight και φτιάχτηκε σύμφωνα με τα γούστα κάποιου πελάτη, αλλά αν σας αρέσει, η Unplugged Performance θα σας ετοιμάσει κι εσάς ένα. Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό, είτε αφορά το χρώμα βαφής, είτε υλικά στην καμπίνα ή άλλα ειδικά χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά συζητήσιμοι. Με τσουχτερό αντίτιμο φυσικά!

Η αεροδυναμική βελτίωση συνδυάζεται με οπτική αναβάθμιση κι αγριάδα. Φοράει ελαστικά Michelin Pilot Sport

τοποθετημένα σε μονομπλόκ ζάντες UP-03. Το μπροστινό σπόιλερ ονομάζεται Autobahn κι είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα, όπως άλλωστε κι η πίσω αεροτομή, στην οποία έβαλε το χεράκι της η Koenigsegg Advanced Manufacturing.

Ο μερακλής ιδιοκτήτης δεν έμεινε μόνο στην εμφάνιση, αλλά επέλεξε και ρυθμιζόμενα control arms στην ανάρτηση, ρυθμιζόμενη πίσω αντιστρεπτική, το κιτ χαμηλώματος Unplugged Performance Sports Dynamic και τους carbon αεραγωγούς ψύξης των φρένων. Και βέβαια, κεραμικά φρένα με ασημί δαγκάνες. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι φθηνά, ειδικά από τη στιγμή που είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα. Μόνο το μπροστινό σπόιλερ κοστίζει 3.495 $, άλλα τόσα κοστίζει η αεροτομή της Koenigsegg, ενώ για τις ζάντες UP-03 υπολογίστε επιπλέον 5.980 $. Τα φρένα τιμώνται 19.980 $, οπότε μάλλον θα επιλέγαμε σε αντίστοιχα χρήματα το εργοστασιακό Track Pack.
Οι αγωγοί ψύξης των φρένων κοστίζουν 1.795 $, υπολογίστε άλλα 3.900 $ για την ανάρτηση, 395 $ για την αντιστρεπτική και 495 $ για το κιτ που χαμηλώνει την αερανάρτηση. Παρεμπιπτόντως, να έχετε κατά νου ότι οι τιμές δεν περιλαμβάνουν αποστολή και τοποθέτηση. Μετά τις πρόσφατες εκπτώσεις, τo θηριώδες αμερικάνικο ηλεκτρικό sedan κοστίζει 109.990 € (υπολογίστε οκτώ χιλιάρικα κάτω, αν καταφέρετε να πάρετε την επιδότηση) κι είναι με διαφορά τα φθηνότερα 1.000+ άλογα που μπορείτε να αποκτήσετε. Υπολογίστε πάντως ότι αν τα χρησιμοποιείτε τακτικά, καλό θα είναι να καταβάλετε επιπλέον 20 χιλιάρικα για το Track Pack με τα ισχυρότερα φρένα και τα πιο σπορτίφ ελαστικά.

The post Unplugged Performance: το Model S Plaid αγριεύει σε εμφάνιση appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα