DS Automobiles: Συλλογή Antoine de Saint Exupéry

07:50 20/5/2024 - Πηγή: Caroto

Η DS Automobiles συνεχίζει την παράδοση της να παρουσιάζει νέες συλλογές κάθε χρόνο, παρόμοια με τον κόσμο της υψηλής μόδας. Για το 2024, η μάρκα συνεργάζεται με το σύμβολο της γαλλικής ιστορίας, τον Antoine de Saint Exupéry, έναν πολυπράγμονα ποιητή, ταξιδιώτη, συγγραφέα και ήρωα.

Έμπνευση από τον Antoine de Saint Exupéry

Η DS Automobiles εμπνεύστηκε από τις ιστορίες του Antoine de Saint Exupéry για να δημιουργήσει τρία μοντέλα με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Τα έργα του που αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης είναι:

“Ο Μικρός Πρίγκιπας”, “Ταχυδρομείο του Νότου”, “Το Κάστρο” και “Η Νυχτερινή Πτήση”.

Δηλώσεις DS Automobiles

Η Agnès Tesson-Faget, Διευθύντρια Προϊόντων της DS Automobiles, δήλωσε: «Οι συλλογές μας είναι μια προφανής αναφορά στον κόσμο της υψηλής μόδας. Κάθε χρόνο, είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε τις αξίες μας και να παρουσιάσουμε την καλύτερη τεχνογνωσία μας, εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερο σημείο έμπνευσης με τη μορφή μιας αποκλειστικής σειράς».

Ο Thierry Metroz, Διευθυντής Σχεδιασμού της DS Automobiles, πρόσθεσε: «Όταν σκεφτόμαστε τον Antoine de Saint Exupéry, σκεφτόμαστε τον Μικρό Πρίγκιπα. Εμπνευστήκαμε από αυτό και το ενσωματώσαμε στα γραφικά μας, στα εσωτερικά και εξωτερικά σήματα. Παράλληλα, εργαστήκαμε για την ερμηνεία και την ενσωμάτωση των σχεδίων του».

Η Συλλογή Antoine de Saint Exupéry

Η συλλογή προσφέρεται στα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7, με κοινή υπογραφή που συνδέεται στενά με την ιστορία του Antoine de Saint Exupéry. Τα μοντέλα διατίθενται με ένα νέο ειδικό χρώμα «Night Flight», ένα περλέ χρώμα με λεπτές χρυσές αντανακλάσεις που θυμίζουν τον έναστρο ουρανό την αυγή.

Στο εσωτερικό, η ατμόσφαιρα αναβιώνει τη γλώσσα των αεροπόρων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα με ζεστό και ανθεκτικό δέρμα Nappa Criollo Brown. Τα δέρματα συνοδεύονται από μια τεχνική κεντήματος στο τελείωμα του ταμπλό, που θυμίζει το ίχνος ατμών ενός αεροσκάφους.

Διακοσμητικά και Σημαντικές Λεπτομέρειες

Διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά ένθετα και διακοσμητικά στα μαρσπιέ των θυρών ολοκληρώνουν την υπογραφή της αποκλειστικής συλλογής Antoine de Saint Exupéry. Οι πινακίδες περιλαμβάνουν αποσπάσματα και σχέδια από τα εμπνευσμένα έργα του Antoine de Saint Exupéry, καθώς και την υπογραφή του. Ένα σκίτσο παραπέμπει στην άτρακτο ενός αεροπλάνου, με τον έλικα στη μέση να θυμίζει ένα αστέρι, οδηγός για τους αεροπόρους και τους ταξιδιώτες.

Ειδικό Δώρο για τους Πρώτους Πελάτες

Για τον εορτασμό του λανσαρίσματος της Συλλογής, οι πρώτοι ογδόντα Ευρωπαίοι πελάτες θα λάβουν ένα πιστοποιητικό ονομασίας ενός αστεριού.

Η DS Automobiles, με τη συλλογή Antoine de Saint Exupéry, τιμά τον θρυλικό συγγραφέα και πιλότο, δημιουργώντας μοναδικά και πολυτελή αυτοκίνητα που αντικατοπτρίζουν την πλούσια κληρονομιά του και την καινοτομία της γαλλικής μάρκας.

The post DS Automobiles: Συλλογή Antoine de Saint Exupéry appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα