H Leapmotor βγάζει διαβατήριο και για την Ελλάδα

16:57 16/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η Stellantis, με μια πρωτοποριακή προσέγγιση, αναλαμβάνει την αντιμετώπιση της έλλειψης επιλογών στα φτηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα προχωρώντας στην εισαγωγή των Leapmotor.

Τα ηλεκτρικά της Leapmotor θα έρχονται από την Κίνα στην Ευρώπη μέσω της συνεργασίας της Stellantis με την κινεζική εταιρεία. Τα πρώτα λανσαρίσματα αφορούν στα μοντέλα T03 και C10. Θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο με τη Stellantis να εγκαινιάζει μια νέα

εποχή στη βιομηχανία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Με τη δέσμευση της Stellantis να εισάγει συνολικά έξι μοντέλα Leapmotor έως το 2028, η ποικιλία και η επιλογή για τους καταναλωτές αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Το T03, ένα πεντάθυρο city-car με ένα ηλεκτροκινητήρα 75 ίππων (που περιοδικά ξεπερνά τους 100) και αυτονομία 265 χιλιομέτρων, ενώ το C10 είναι ένα SUV. Ενώ το T03 αναμένεται να κατασκευαστεί στην Πολωνία, το SUV C10 θα εισαχθεί από την Κίνα.

Αν και η γενική ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει επιβραδυνθεί, το SUV C10 προσφέρει μια ελκυστική επιλογή για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για το Model Y της Tesla αλλά αναζητούν μια πιο οικονομική λύση.

Με ισχύ 231 ίππων, μια αυτονομία 420 χιλιομέτρων και πλήρη εξοπλισμό, το C10 υπόσχεται να γίνει ένα δημοφιλές επιλογή στην αγορά των ηλεκτρικών SUV λόγω της αρκετά χαμηλότερης τιμής του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η επέκταση της μάρκας Leapmotor σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες: τις Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ελλάδα και Ρουμανία.

Η Stellantis σχεδιάζει να λανσάρει τα Leapmotor και σε άλλες παγκόσμιες αγορές, όπως στην Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Ινδία, στην Ασία/ Ειρηνικό και στη Νότια Αμερική.

The post H Leapmotor βγάζει διαβατήριο και για την Ελλάδα appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα