Οι σκύλοι νιώθουν πιο άνετα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

17:46 13/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η Genesis προτείνει μια πρωτότυπη λύση για τη μεταφορά των σκύλων προσφέροντας όλα τα κομφόρ στο ηλεκτρικό της GV70.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η καλύτερη απόσβεση και οι χαμηλοί θόρυβοι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να συμβάλουν στην άνεση των ζώων κατά τη μετακίνησή τους. Οι σκύλοι είναι ευαίσθητοι στους ήχους και τους κραδασμούς, οπότε η ελαχιστοποίησή τους μπορεί να βελτιώσει σημαντικά

την εμπειρία τους κατά τη μεταφορά τους σε ένα όχημα.

Έτσι, στο πολυτελές σήμα της Hyundai δημιούργησαν το Genesis X Dog concept module, μια πρόσθετη κατασκευή που μπορεί να τοποθετηθεί στο πορτμπαγκάζ για να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια στους τετράποδους επιβάτες.

Το πακέτο σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες του σκύλου Eleven, ένα ζωηρό κόκερ-σπάνιελ που αντιδρά θετικά στον απαλό φωτισμό και τη μουσική.

Ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων φωτισμού είναι διαθέσιμο για να δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ενώ υπάρχει και θέρμανση στο μαξιλάρι και σεσουάρ για το τρίχωμα. Μάλιστα για τον φωτισμό μπορεί να γίνει επιλογή μεταξύ 100 διαφορετικών αποχρώσεων.

Μια εκτεινόμενη ράμπα από αλουμίνιο και ανθρακόνημα διευκολύνει την είσοδο και έξοδο του σκύλου, ενώ υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για αξεσουάρ. Το μαξιλάρι είναι από συνθετικό δέρμα και… θερμαινόμενο, ενώ υπάρχει και σεσουάρ για το τρίχωμα.

Αυτές οι προσθήκες προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης και ευελιξίας για τους κατοικίδιους στο Genesis GV70, ενισχύοντας την εμπειρία των επιβατών και των ιδιοκτητών τους.

The post Οι σκύλοι νιώθουν πιο άνετα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα