Ελαστικά: H Continental στην κορυφή των ανεξάρτητων tests

Στην κορυφή των αξιολογήσεών τους κατέταξαν τα ελαστικά της Continental, μεγάλα Clubs αυτοκινήτων, όπως τα γερμανικά ADAC και ACE, καθώς και περιοδικά αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα, το θερινό Continental PremiumContact 7 βρέθηκε στην κορυφή ανεξάρτητων δοκιμών από περιοδικά αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, στη Σκανδιναβία και στην Πολωνία. Οι αξιολογήσεις κατανεμήθηκαν μεταξύ “υποδειγματικού”, “ιδιαίτερα συνιστώμενου” και “εξαιρετικού”, με 15

από τις 16 δημοσιεύσεις να κατατάσσουν το PremiumContact 7 στην 1η θέση. Το PremiumContact 7 κατάφερε σημαντικά μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος από τους ανταγωνιστές του, σε βρεγμένη και στεγνή άσφαλτο. Και το Club ADAC, το βαθμολόγησε επίσης υψηλά, όσον αφορά στα περιβαλλοντικά του χαρακτηριστικά, χάρη στο μεγάλο χιλιομετρικό του ωφέλιμο.

Το υψηλής τεχνολογίας, SportContact 7 είχε επίσης κορυφαίες αξιολογήσεις στις δοκιμές. Σε συγκριτικές δοκιμές που έγιναν, σε ένα αυτοκίνητο της AMG, χαρακτήρισε από γερμανικό περιοδικό ως «ένα συναρπαστικό supersport ελαστικό που δεν παρουσίασε σχεδόν καθόλου αδυναμίες». Σε δοκιμές  φρεναρίσματος, από τα 100 km/h σε βρεγμένη άσφαλτο, το SportContact 7 κατέγραψε απόσταση πέδησης 49,2 μέτρων, δηλαδή ήταν 19,1 μέτρα καλύτερο από το ελαστικό στην τελευταία θέση (ένα ασιατικό οικονομικό μοντέλο).

The post Ελαστικά: H Continental στην κορυφή των ανεξάρτητων tests appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα