Η χρονιά του δράκου!

Τι σχέση έχουν οι δράκοι με τα αυτοκίνητα; Και πως αυτό θα επηρεάσει την αγορά όπως τη γνωρίζουμε σήμερα; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω!

Το 2024 είναι η χρονιά του δράκου σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία. Ο δράκος συμβολίζει την δύναμη, την αντοχή, την υγεία, την αρμονία και την διαύγεια. Επίσης είναι γνωστός για την εντιμότητα του και την αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος. Οι Κινέζοι λένε ότι αν ο φίλος σου είναι δράκος τότε είσαι τυχερός!

Θα αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει η κινεζική αστρολογία με την αυτοκίνηση…

άλλωστε εδώ είμαστε ένα αυστηρά αυτοκινητιστικό μέσο ενημέρωσης! Όμως ο δράκος μπορει να χαρακτηριστεί ως η τεράστια κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία καλπάζει τα τελευταία χρόνια στη δημιουργία ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πολλά από αυτά τα κινέζικα ηλεκτρικά έρχονται να βάλουν τα γυαλιά σε τεράστια ονόματα της Ευρώπης αλλά και του κόσμου, πάντα αναφερόμενοι σε εταιρείες αυτοκινήτου.

SERES 5

Ονόματα όπως Seres, BYD, MG Motor ακόμη και Xiaomi, εισβάλλουν στον χάρτη της ευρωπαϊκής αυτοκίνησης ταράζοντας τα νερά! Η αρχή έγινε μέσα στο 2023 με την MG Motor να λανσάρει μια πλήρη γκάμα μοντέλων, ηλεκτρικά, βενζινοκίνητα αλλά και plug-in υβριδικά. Πλέον περιμένουμε και το πρώτο υβριδικό, το MG3, ένα supermini. Από την άλλη η BYD (Build Your Dreams) ήδη βρίσκεται στη χώρα μας με γκάμα επαγγελματικών και πλέον είναι στην Ελλάδα και με επιβατικά σε πλήρη διάταξη. Όλα πολυτελή, ηλεκτρικά και προσεχώς και με plug-in υβριδικά! Η φαντασμαγορική πρεμιέρα των επιβατικών BYD έγινε στην Αθήνα με δύο καταστήματα και το δίκτυο επεκτείνεται. Σύντομα και στη Θεσσαλονίκη…

BYD SEAL

Και φυσικά έχουμε τα εντυπωσιακά Seres, κινέζικα και αυτά αλλά υπερ-πολυτελή με χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν πολλές premium μάρκες, ενώ ο κόσμος της αυτοκίνησης ταρακουνήθηκε πρόσφατα με το λανσάρισμα του Xiaomi SU7. Ολόκληρη η παραγωγή του 2024 από την Xiaomi, έγινε sold-out σε μόλις 24 ώρες! Ναι, σε μία ημέρα τελείωσαν όλα! Το ηλεκτρικό supercar ξεκινά στην Κίνα σε τιμές από περίπου 28.000 ευρώ, ενώ η κορυφαία έκδοση των 673 ίππων κοστίζει 38.640 ευρώ. Με τέτοιες τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά η ζήτηση χτύπησε κόκκινο, με τα πρώτα 50.000 αυτοκίνητα να πωλούνται μέσα σε μόλις 27 λεπτά. Ούτε καν σε μισή ώρα!

Ο δράκος ξύπνησε… και πλέον έρχεται και στην Ευρώπη. MG, Seres, BYD και ναι… Xiaomi είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον!

#tdi_9 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/04/xiaomi-s7-2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_9 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/04/xiaomi-s7-1-80x60.jpeg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2 Xiaomi SU7 Xiaomi SU7

The post Η χρονιά του δράκου! appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα