Eurovision 2024 – Άφωνοι στον αέρα του Mega με την Κάλια Ελευθερίου: «Χάρηκα για το 7αρι της Κύπρου στην Ελλάδα»

«Είχες βγει πέρυσι και φώναζες “μα 4; Μα 4;”. Και ήρθαμε εμείς τώρα εδώ να σου πούμε “μα 7;”», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Κάλια Ελευθερίου.

Για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 βγήκε σήμερα να μιλήσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Κάλια Ελευθερίου. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια άφησε άφωνους τους πάντες στο πλατό, όταν τόνισε πως

χάρηκε λίγο με το 7αρι που έδωσε η κυπριακή επιτροπή στη Μαρίνα Σάττι.

Να θυμίσουμε πως πέρυσι τέτοια μέρα, η Κάλια Ελευθερίου είχε βγει εξοργισμένη στην εκπομπή για το 4αρι που είχε δώσει η ελληνική επιτροπή στον Andrew Lambrou.

«Είχες βγει πέρυσι και φώναζες “μα 4; Μα 4;”. Και ήρθαμε εμείς τώρα εδώ να σου πούμε “μα 7;”», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στην Κάλια Ελευθερίου.

Η Κάλια Ελευθερίου ανέφερε από την πλευρά της: «Κοίτα τι έγινε… Ήταν σαν να έκανε payback η επιτροπή της Κύπρου. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Δεν ξέρω πώς λειτούργησε η κριτική επιτροπή. Αλλά από τη δική μου πλευρά, εγώ το χάρηκα λίγο. Το τραγούδι της Ελλάδας το λάτρεψα».

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024 – Άφωνοι, Mega, Κάλια Ελευθερίου, Χάρηκα, 7αρι, Κύπρου, Ελλάδα,Eurovision 2024 – afonoi, Mega, kalia eleftheriou, charika, 7ari, kyprou, ellada