Eurovision 2024 – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμασταν χαμένοι από χέρι»

«Έχεις μία σκηνή που για να γεμίσει θέλει Μπεν Χουρ και τι είχαμε εμείς; Ένα μαντιλάκι;», λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα καλεσμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να αναλύσει τις σκέψεις του για τον τελικό της Eurovision 2024. Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός μίλησε για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι, τονίζοντας πως «ήμασταν χαμένοι από χέρι».

«Δεν μπορώ το σύνδρομο του μετά Χριστόν προφήτη. Έχω λαλήσει

από πριν και μάλιστα κόντρα στο κίνημα το αποθεωτικό στα social για τη Μαρίνα. Είχα πει μπράβο στην ΕΡΤ για την επιλογή της Μαρίνας αλλά είναι λάθος το κομμάτι. Πιστεύω ότι η Μαρίνα αν έλεγε ένα νέου τύπου δημοτικό κομμάτι, με μια τετράφωνη χορωδία και παραδοσιακά όργανα και α καπέλα θα μιλάγαμε για την πρώτη τριάδα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε επίσης: «Μια τραγουδίστρια που δεν μπορεί να γεμίσει παρά μόνο με αισθαντικότητα τον χώρο. Η Κύπρια ήταν χορευτριάρα! Έχεις μία σκηνή που για να γεμίσει θέλει Μπεν Χουρ και τι είχαμε εμείς; Ένα μαντιλάκι; Φτιάξαμε ένα τραγούδι που είναι κατασκευή και δεν είναι τραγούδι. Θέλανε να είναι Μάικλ Τζάκσον που δεν είναι. Ο Φωκάς το γύρισε στο μονοπλάνο και έγινε φτωχό. Ήμασταν χαμένοι από χέρι!».

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024 – Ανδρέας Μικρούτσικος, Ήμασταν,Eurovision 2024 – andreas mikroutsikos, imastan