First Dates: 78χρονος παίκτης έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη – Δείτε βίντεο

First Dates: Τον έρωτα και τη συντροφικότητα θέλησαν να αναζητήσουν στο νέο επεισόδιο, η Νίτσα και ο Γιάννης.

Ο 78χρονος -μάλιστα- έμελλε να αιφνιδιάσει με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο την 75χρονη συνοδό του λίγο πριν πέσει η αυλαία του ραντεβού τους.

Κι αυτό μιας και συνεννοήθηκε κρυφά με την παρουσιάστρια του First Dates, Ζενεβιέβ Μαζαρί, όταν η Νίτσα βρέθηκε για λίγο στην τουαλέτα, να την ξαφνιάσει προτείνοντας την να τον παντρευτεί!

«Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω!

Δεν

θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» είπε σε εκείνο το σημείο χαρακτηριστικά ο 78χρονος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό το… ταίρι του.

«Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» αναφώνησε, πνιγμένη στα γέλια, η Νίτσα μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί στο τραπέζι.



«Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα» παραδέχθηκε η γλυκιά διαγωνιζόμενη στην κάμερα του First Dates.

Ο Γιάννης επέμεινε να ζητάει μια απάντηση και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του First Dates καραδοκούσαν για να μάθουν την έκβαση του ραντεβού.

Λίγα λεπτά αργότερα, όλοι πλησίασαν στο τραπέζι, ο διαγωνιζόμενος είπε πως «ε βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το «ναι», το έχουμε βέβαια» και οι σαμπάνιες άνοιξαν για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί!

Ωστόσο, ουδέποτε ακούστηκε το πολυπόθητο «ναι» από την ίδια την 75χρονη διαγωνιζόμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
First Dates, 78χρονος, 75χρονη – Δείτε,First Dates, 78chronos, 75chroni – deite