Tα ζώδια της Κυριακής: Μια νέα και μεταμορφωτική εποχή ξεκινά για την ανθρωπότητα!

Λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα ο Πλούτωνας μετακινείται στον Υδροχόο ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει για το μεγαλύτερο μέρος του 2024.

Η επιρροή του θα είναι άμεση στα ζώδια του σταθερού σταυρού ταύρος λέων σκορπιός υδροχόος που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά μέσα από έντονες προκλήσεις και σημαντικά γεγονότα.

Η μετακίνηση αυτή

θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις και σε γενικότερο επίπεδο καθώς ο Πλούτωνας μετακινείται στο ζώδιο της τεχνολογίας, της κοινωνίας, των συλλογικών προσπαθειών.

Μέσα από αυτήν την διέλευση, που θα είναι μακροχρόνια, θα δούμε την ζωή μας να αλλάζει δραματικά καθώς η τεχνολογία θα παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στην καθημερινότητά μας.

Παράλληλα, κοινωνικές εκρήξεις και επαναστατικές διαθέσεις των λαών θα εκδηλωθούν λόγω της ανάγκης να ξεφύγουν από δεσμά και περιορισμούς που μπορεί να έχουν επιβάλλει οι ηγεσίες.

Όμως δεν αποκλείεται η ανθρώπινη φύση να αλλάξει τρόπο επικοινωνίας καθώς είναι εύκολο να αποστασιοποιηθούμε από το συναίσθημα και να απομονωθούμε λόγω των τεχνολογικών επιτευγμάτων που θα διευκολύνουν τη ζωή μας.

Είναι μία πρόκληση που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σύνεση και με την διάθεση να επικοινωνούμε δια ζώσης με τους γύρω μας, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τα συναισθήματά τους.

Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία και επαφή με το κοντινό περιβάλλον. Απολαμβάνουμε την εμπλοκή μας σε συζητήσεις που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες ή να αφορούν προσωπικά ζητήματα που επιλέγουμε να λύσουμε με τους γύρω μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τις πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες τα ξημερώματα επηρεάζοντας άμεσα την ψυχολογία μας.

Δεν πρέπει να αφήσουμε υποθέσεις του παρελθόντος να μπουν εμπόδιο στη σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητούς φίλους καθώς αναδεικνύονται με έμφαση.

Οφείλουμε να πάρουμε απόσταση από τα πράγματα προσπαθώντας να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από την κατήφεια και τις σχέσεις μας από άσχημες στιγμές που θα κοστίσουν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούμε να απολαύσουμε μία όμορφη βόλτα ή μία κοντινή απόδραση με πρόσωπα που αγαπάμε.

Είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τη διάθεση μας και θα λειτουργήσει αναζωογονητικά για την ψυχολογία μας.

Όμορφες παρέες θα φέρουν στη ζωή μας συναντήσεις με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον μας και δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν στα αισθηματικά μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής,kyriakis