Χρήστος Δάντης στην αντεπίθεση: “Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε για τα υπόλοιπα”

“Δεν μπορώ να ανεχθώ να λένε για την Ασημίνα ότι δεν έχει ήθος και αξιοπρέπεια από τη στιγμή που όταν ήταν μέσα στο Survivor, οι άνθρωποι αυτοί την έβριζαν αισχρά και έλεγαν ότι κλαίει ψεύτικα” ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και απάντησε μεταξύ άλλων για τον ντόρο που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες με όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Άρη Σοϊλέδη. Στη συνέχεια έριξε τις βολές του για τον τρόπο που τραγουδά ο Τριαντάφυλλος,

ο οποίος ενεπλάκη στο θέμα.

«Είναι δουλειά της Ασημίνας να απαντήσει. Δεν μπορώ να ανεχθώ να λένε για την Ασημίνα ότι δεν έχει ήθος και αξιοπρέπεια από τη στιγμή που όταν ήταν μέσα στο Survivor, οι άνθρωποι αυτοί την έβριζαν αισχρά και έλεγαν ότι κλαίει ψεύτικα. Λες και υπάρχει βαρόμετρο και απόδειξη στο κλάμα και πόσες σταγόνες δακρύων θα βγάλει. Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο που βρίσκεται μέσα, νομίζω πως είσαι τουλάχιστον φάλτσος» δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

«Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδά και δεν τις εκφράζει σωστά. Είναι επιεικώς φάλτσος. Να ασχοληθεί πρώτα με αυτά, να μάθει να τραγουδά και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα» συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης φανερά ενοχλημένος για όσα είπε ο Τριαντάφυλλος.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα