Δύο ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με ιδιοτροπίες και απαιτήσεις, σήμερα

Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο και σήμερα, καλώντας μας να γίνουμε ξεχωριστοί και πρωτότυποι, αλλά το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει έντονη εναλλαγή συναισθημάτων και διαθέσεων, προκαλεί και αναστάτωση στην καθημερινότητά μας με την παραδοξότητα, τις αντιφάσεις και τον παραλογισμό να μας φέρνουν στα όριά μας.

Η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει το μεσημέρι με το τετράγωνό της και με τον Δία στον Ταύρο, αφού εκτός από την διόγκωση και έντονη έκφραση των συναισθημάτων, αυξάνει και τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μη μένουμε με τίποτα ευχαριστημένοι.

Αυτοί

που θα δεχτούν ξεσπάσματα ή θα έρθουν αντιμέτωποι με ιδιοτροπίες, εκπλήξεις, αιφνιδιασμούς, παράλογες απαιτήσεις και ζητούμενα που τους ξεπερνούν, σαν να έχουν καβαλήσει το καλάμι, από πολύ δικά τους πρόσωπα, μιας και προσβάλλεται ο 7ος και 4ος οίκος τους αντίστοιχα είναι οι Λέοντες και οι Σκορπιοί.

Το μυστικό, βέβαια, είναι, σε αυτές τις περιπτώσεις, να μην πάρουν τα πράγματα προσωπικά, να αδιαφορήσουν ή -αν δε γίνεται κάτι τέτοιο- να βγουν στην αντεπίθεση, θέτοντας και τις δικές τους θέσεις ή να επαναφέρουν τα όριά τους, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει η άλλη πλευρά.

ΠΗΓΗ: Astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα