Ελένη Γερασιμίδου: Ο κόσμος να ψηφίσει ΚΚΕ που παλεύει για να αποτρέψει ολέθριες για τους λαούς αποφάσεις

«Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο, υπάρχει ανταπόκριση», τόνισε η Ελένη Γερασιμίδου, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, μιλώντας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές στο «Creta Fans FM».

Η Ελένη Γερασιμίδου κάλεσε τον κόσμο να πάει στην κάλπη, έχοντας στον νου πως οτιδήποτε συμβαίνει σε κάθε πτυχή της ζωής του προέρχεται από τις οδηγίες που αποφασίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για αυτό, τον κάλεσε, επίσης, να ψηφίσει το ΚΚΕ,

το Κόμμα, δηλαδή, που όπως είπε δεν του έχει πει ποτέ ψέματα και που αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για να αποτρέψει αυτές τις ολέθριες για τους λαούς αποφάσεις.

Παράλληλα, ανέδειξε και τους λαϊκούς αγώνες που γίνονται στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει και με την ψήφο του, αλλά και με τους καθημερινούς αγώνες και τις διεκδικήσεις στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής αναφέρθηκε και στη νεολαία, σημειώνοντας ότι η πείρα έχει δείξει πως δεν είναι αδιάφορη σε ό,τι την αφορά, για τις σπουδές και για τη ζωή της και, όπως είπε, ακριβώς για αυτό στις φοιτητικές εκλογές πιστεύουμε πως η ΠΚΣ θα βγει πάλι πρώτη.

Τέλος, απεύθυνε κάλεσμα στους Έλληνες, όπου και αν βρίσκονται, με μυαλό και καρδιά να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές αυτή τη φορά το ΚΚΕ για το καλό όλων μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Γερασιμίδου, ΚΚΕ,eleni gerasimidou, kke