Εύη Δρούτσα για τη Μαρίνα Σάττι: «Μια τάπα είναι και η ίδια, δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά»

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ειδικότερα, η γνωστή στιχουργός κλήθηκε να σχολιάσει τη Μαρίνα Σάττι, την εμφάνισή της στη φετινή Eurovision αλλά και το νέο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

«Αυτά που κάνει η Σάττι τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά», σημείωσε σε πρώτο χρόνο η Εύη Δρούτσα,

ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μία φορά το θέμα γύρω από τα πνευματικά δικαιώματα του «τα τα τα» που είχε συζητηθεί πριν τη Eurovision.

«Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την ακούω», τόνισε εκείνη τη στιγμή η στιχουργός, όταν η παρουσιάστρια επεσήμανε πως τα media έπεσαν να τη φάνε το προηγούμενο διάστημα.



«Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά.

Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο», συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα στην αιχμηρή της τοποθέτηση.

«Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε «τάπα». Είναι τάπα η κοπέλα», σχολίασε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Εύη Δρούτσα, με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να ξεσπούν εναντίον της για την προσβλητική ατάκα.

Στο 1:50 του παρακάτω βίντεο το συγκεκριμένο απόσπασμα:



Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύη Δρούτσα, Μαρίνα Σάττι, Μια,evi droutsa, marina satti, mia