Έξαλλος ο Οικονόμου μετά το ξέσπασμα Κατρούγκαλου στην εκπομπή του – Το σχόλιο του Βασίλη Τσιάρτα

Το «ξέσπασμα» του πρώην υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κατρούγκαλου στην εκπομπή «Σήμερα», με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, φαίνεται πως εξόργισε τον Δ. Οικονόμου, κρίνοντας από την ανάρτησή του στα social media.

Σημειώνεται, πως ο κ. Κατρούγκαλος εξανέστη κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη σκέψη του και κατηγορώντας-εμμέσως πλην σαφώς- τους παρουσιαστές

της εκπομπής πως διαστρεβλώνουν αυτά που λέει, φέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν με τον πρ. υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έγιναν το πρωί της Τετάρτης 28/09:



Αργότερα, λοιπόν, ο Δ. Οικονόμου θέλησε να πάρει θέση- έστω και έμμεσα- για το περιστατικό και σχολίασε τα εξής μέσω του λογαριασμού του στο twitter:

«Επειδή κάποιοι επιχειρούν να κάνουν αρένα την εκπομπή μας για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς, προσπαθώντας  να περάσουν τη δίκη τους τοξική ατζέντα, τους ενημερώνουμε ότι θα αποτύχουν και δεν θα υπάρχει επόμενη φορά».

Επειδή κάποιοι επιχειρούν να κάνουν αρένα την εκπομπή μας για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς, προσπαθώντας να περάσουν τη δίκη τους τοξική ατζέντα, τους ενημερώνουμε ότι θα αποτύχουν και δεν θα υπάρχει επόμενη φορά @dorakoi1 @akispaulopoulos pic.twitter.com/bcRbbPg6A5

— Dimitris Oikonomou (@dimoikonomu) September 28, 2022

Εξάλλου, κάτω από το σχόλιό του σχολίασε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας Βασίλης Τσιάρτας, διερωτώμενος:

«Αφού τους ξέρετε, γιατί τους καλείτε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα