Κρήτη: Στο Αρκαλοχώρι ο Ν. Ανδρουλάκης – Συνομίλησε με φορείς και σεισμόπληκτους

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης. Νωρίτερα, βρέθηκε στην αγορά του Αρκαλοχωρίου, όπου συνομίλησε με κατοίκους, παραγωνούς και τοπικούς φορείς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε μια βόλτα στους δρόμους του Αρκαλοχωρίου όπου συνομίλησε και με παραγωγούς στην λαϊκή αγορά, ενώ αυτή την ώρα συμμετέχει σε σύσκεψη που πραγματοποιείται στο Δημαρχείο, παρουσία φορέων της περιοχής αλλά και σεισμόπληκτων.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI

Νωρίτερα

ο δήμαρχος Αρκαλοχωρίου κ. Β. Κεγκέρογλου, επεσήμανε ότι πολλές σεισμόπληκτες οικογένειες συνεχίζουν να περνούν δύσκολα 2,5 χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό, ενώ οι διαδικασίες έκδοσης αδειών επισκευής για 5.000 σπίτια που έχουν επισημανθεί ως «κίτρινα» και «κόκκινα» δεν προσωρούν αρκετά γρήγορα. Όπως είπε, έχουν εκδοθεί 100 άδειες μέχρι σήμερα ενώ 160 οικογένειες μένουν ακόμα σε οικίσκους. Άλλες 160 οικογένειες ζουν σε «κίτρινα» και «κόκκινα» σπίτια, ενώ όπως υποστήριξε «δεν υπάρχει βούληση για επίσπευση της διαδικασίας».

Ο κ. Ανδρουλάκης θα μεταβεί στον χώρο που υπάρχουν οικίσκοι με σεισμόπληκτες οικογένειες για να μιλήσει μαζί τους. Το βράδι θα μεταβεί στην Μεσσαρά, θα επισκεφτεί το δημαρχείο του Δήμου Γόρτυνος και στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στις Μοίρες.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Αρκαλοχώρι, Ανδρουλάκης – Συνομίλησε,kriti, arkalochori, androulakis – synomilise