Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Αναμενόμενο για Παπαδάκη – Αναστασοπούλου, είναι σαν να κάνω έτσι και να με τινάζει το ρεύμα»

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στη «Super Κατερίνα» και στη Μένια Κούκου για τις τηλεοπτικές αδικίες, για τις προτάσεις που δεν προχώρησαν, το όνειρο να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι και τη Μαρίνα Σάττι.

«Αναμενόμενο ήταν. Εγώ όταν άκουσα ότι φεύγει η Μαρία και πάει με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι σαν να μου δίνεις να φορτίσω την μπαταρία, να τα κάνω έτσι και να με τινάζει το ρεύμα.

Πού πας με δύο ίδιους πόλους; Απορώ γιατί πήγε με τον Γιώργο γιατί είναι έτσι χρόνια. Είναι αυτός, τον ξέρουμε, πρώτο βιολί. Και εμένα που με θεωρώ δυναμικό άνθρωπο και πολυλογού, όταν θα

είχα δίπλα μου άνθρωπο σε αυτό το κύρος, θα τον κοιτούσα στα μάτια αν με αφήσει να μιλήσω» δήλωσε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Για τη Μαρίνα Σάττι και τον ντόρο που υπήρξε με το χασμουρητό της σημείωσε: «Ξετρελάθηκα με το «Ζάρι», αλλά δεν μου άρεσε όπως ήταν στημένο ούτε τα ρούχα. Νομίζω πως όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα, αφήνεις πίσω τα πιστεύω σου και πας να εκπροσωπήσεις ένα λαό.

Δεν πας να κάνεις ούτε εξωτερική πολιτική, ούτε να σηκώσεις σημαία. Όλα αυτά δεν θα έπρεπε να τα κάνει. Όταν ο άλλος κάνει κάτι και αντί να ζητήσει συγγνώμη και να πει φάουλ, πάει να σε βγάλει ηλίθιο, είναι δύο φορές χειρότερο. Καλύτερα όταν κάνουμε ένα λάθος, να πούμε έχετε δίκιο, η άποψή μου είναι αυτή και κακώς την εξέφρασα με αυτόν τον τρόπο σε κάτι που αφορούσε εμένα κι όχι την Ελλάδα



Keywords
Τυχαία Θέματα