Παπαδημούλης: «Είχαμε καταγγείλει έγκαιρα για το Κατάρ και την πρωτοφανή στάση της Καϊλή»

Με σχόλιο του στα social media ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε στις ραγδαίες εξελίξεις με την έρευνα διαφθοράς σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, που μεταξύ των άλλων αφορά και στην ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, για δωροδοκίες που σχετίζονται με το Κατάρ.

«Η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

και η Ευρωομάδα της Αριστεράς τα είχαμε καταγγείλει έγκαιρα και δυνατά. Και για το Καταρ και για την πρωτοφανή δήλωση και στάση της Εύας Καϊλή. Όλα στο φως! Μηδενική ανοχή στην διαφθορά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης στο twitter, επισυνάπτοντας μάλιστα σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του πριν μερικές εβδομάδες για το ζήτημα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Η Ευρωομάδα του @syriza_gr και η Ευρωομάδα της Αριστεράς τα είχαμε καταγγείλει έγκαιρα και δυνατά. Και για το #Καταρ και για την πρωτοφανή δήλωση και στάση της #Καιλη. Όλα στο φως! Μηδενική ανοχή στην διαφθορά! https://t.co/I2n8FFzXcg

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) December 9, 2022

Σημειώνεται, πως μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις για το σκάνδαλο διαφθοράς στους κόλπους του Ευρωκοινοβουλίου, και καθώς εμπλέκεται η Εύα Καϊλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τήν διέγραψε από το κόμμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπαδημούλης, Είχαμε, Κατάρ, Καϊλή,papadimoulis, eichame, katar, kaili