Περιστέρι: Στα Σκόπια συνελήφθη ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης – Βγήκε από τη χώρα μέσα σε γκρουπ μεταναστών

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από την Ασφάλεια Αττικής ο 21χρονος που αναζητούνταν ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 17χρονης συντρόφου του, Νικολέτας στο Περιστέρι.

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την ανακοίνωση της σύλληψης του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας έκανε ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στο Twitter, στην οποία αναφέρει:

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια

της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) August 6, 2022

Πώς έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του αλλοδαπού φονιά, κινήθηκε άμεσα, εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ενα γκρούπ μεταναστών.

Ο Πακιστανός, μετά τη δολοφονία διέφυγε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο όμως δεν είχε καρτα sim καθως το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε στο Κιλκίς και από εκεί στη Βόρεια Μακεδονία όπου και συνελήφθη με τη βοήθεια της παρακάτω φωτογραφίας που συνόδευε το διεθνές ένταλμα σύλληψής του. Ο 22χρονος έχει παραδοθεί ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. από τις αρχές της γειτονικής χώρας και βρίσκεται στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιστέρι, Σκόπια, Πακιστανός, 17χρονης – Βγήκε,peristeri, skopia, pakistanos, 17chronis – vgike