Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ”

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε στην κάμερα του Γεια σου τις εμφανίσεις στην Eurovision και όσα τον ενόχλησαν σε σχέση με τα μηνύματα του φετινού διαγωνισμού. Αρχικά, ο δημοσιογράφος έριξε τα πυρά του για τις συμμετοχές της Φινλανδίας και του Ην. Βασιλείου.

«Εγώ ξέρω ότι εγώ κι άλλοι δέκα γονείς που μίλησα μαζί τους, έκλεισαν την τηλεόραση όταν έβγαινε ο άλλος με το μόριό του. Προσπαθώ να αγαπήσουν

τα παιδιά μου το σώμα τους και να κάνουν γυμνισμό με την αθωότητα της ηλικίας, αλλά δεν θέλω να πονηρευτούν»  δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ. Είναι διαφορετικό η LGB κοινότητα, οι οποίοι είναι μέλος της κοινωνίας. Είμαστε σε μία ευνομούμενοι ευρωπαϊκή χώρα και έχουν θεσμοθετηθεί νόμοι. Αν ασκήσει bullying κάποιος σε αυτούς τους ανθρώπους, θα πάει φυλακή και δόξα τω Θεώ που έγινε αυτό. Το QI γιατί το έβαλαν μέσα σε αυτήν την κοινότητα; Τι σημαίνει το queer; Εγώ, αν με πεις το, θα παρεξηγηθώ, αν με πεις πράμα» τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κωνσταντινίδης, “Ποια,stefanos konstantinidis, “poia