Στην Τήνο μεταβαίνει για το Πάσχα ο πρωθυπουργός – Η επιστροφή στην Αθήνα δίνει το «σήμα έναρξης» της προεκλογικής εκστρατείας

Στην Τήνο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα περάσει τις ημέρες τουΠάσχα. Χθες έδωσε το παρών στην ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης στη Μητρόπολη Αθηνών.

Λίγες ημέρες μετά την κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών σε δομές της εκκλησίας στο Δήλεσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε χθες Μεγάλη Πέμπτη στη Μητρόπολη Αθηνών

για να παρακολουθήσει την ακολουθία των Αγίων Παθών.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή μεταβαίνει για το τριήμερο της κορύφωσης της πασχαλινής εορτής στην Τήνο, ενώ η επιστροφή του στην Αθήνα θα σημάνει ουσιαστικά και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας στο δρόμο προς την κάλπη της 9ης Ιουνίου για τις ευρωεκλογές.

Με βάση τη στρατηγική του Μεγάρου Μαξίμου και της οδού Πειραιώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει σειρά περιοδειών στην Αττική και στην περιφέρεια. Λέξεις «κλειδιά» στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας θα είναι «η σταθερότητα», «η συνέχεια» και «η συνέπεια», ενώ παράλληλα με τις περιοδείες του πρωθυπουργού θα υπάρξουν και επισκέψεις μικτών κλιμακίων, υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων υπουργείων και βουλευτών, οι οποίοι θα καλύψουν με τις επισκέψεις τους το σύνολο της επικράτειας, ενώ την ίδια ακριβώς στον ίδιο ακριβώς δρόμο, το δρόμο των περιοδειών θα πάρουν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καθώς βρισκόμαστε πέντε εβδομάδες πριν το ορόσημο της κάλπης της 9ης Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τήνο, Πάσχα, Αθήνα,tino, pascha, athina