Συγκλονίζει η Όλγα Βλαχοπούλου: “Στην πρώτη γνωριμία με τον καρκίνο έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Βλαχοπούλου, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη στο MEGA. Η επιτυχημένη στιχουργός μίλησε από καρδιάς για την θαρραλέα μάχη που δίνει με τον καρκίνο και τους φόβους που την κατέκλυσαν αρχικά μόλις ενημερώθηκε πως νοσεί η ίδια.

την Τρίτη έγινε η επέμβαση, πήγε πάρα πολύ καλά, κατ’ ευχήν. Πήγα για τον ετήσιο έλεγχο μου, έκανα τη μαστογραφία η οποία είχε βγει πολύ καθαρή και έναν μήνα

μετά είχα προγραμματισμένο ραντεβού για τον υπέρηχο. Κάνοντας τον υπέρηχο, ο ακτινολόγος εντοπίζει ένα εύρημα το οποίο τον ανησύχησε πολύ και μου είπε ότι πρέπει να επισκεφτώ μαστολόγο. Ίσως εκείνη η στιγμή ήταν η πιο σοκαριστική όλης αυτής της περιόδου. Δηλαδή ήταν το άγνωστο που είχα να αντιμετωπίσω, ένα εύρημα το οποίο δεν ξέραμε μέχρι εκείνη τη στιγμή τι ήταν».

«Ήταν ακριβώς η πρώτη στιγμή και η γνωριμία μου με αυτό, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Ένιωσα φόβο, αγωνία, ανασφάλεια. Η πρώτη σκέψη που έκανα, βέβαια, αφορούσε τα παιδιά μου. Η γνωμάτευση ήταν ότι ο συγκεκριμένος καρκίνος ήταν ορμονοεξαρτώμενος, ο οποίος είναι και πολυεστιακός πολλές φορές, ευτυχώς σε πάρα πολύ αρχικό στάδιο οπότε είναι και αντιμετωπίσιμος».

«Την φοβόμουν την λέξη καρκίνος. Παρόλο που με λέξεις ασχολούμαι, την συγκεκριμένη την φοβόμουν πάρα πολύ. Δηλαδή στο άκουσμα της ένιωθα μια αποστροφή και έναν φόβο. Παρόλα αυτά, όταν νόσησα και η ίδια, είπα ότι για να ξορκίσεις κάτι πρέπει να το αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο. Άρα είναι μια λέξη μόνο, με οχτώ γράμματα, τίποτα άλλο» συμπλήρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε αυτή την εξομολόγηση καρδιάς στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Όλγα Βλαχοπούλου, “Στην,sygklonizei, olga vlachopoulou, “stin