ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απείλησε με δημοψήφισμα – Για αυταρχισμό τον κατηγόρησε ο Φλαμπουράρης

Εκρηκτικό ήταν σήμερα (14/02) το κλίμα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς η πρόταση αναβολής των εσωκομματικών εκλογών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και η πρόταση της ηγετικής ομάδας για ηλεκτρονική ψηφοφορία παρά την άρνηση των μελών της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του κόμματος, εκτόξευσαν

το θερμόμετρο στα ύψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, ήταν επεισοδιακή η τελευταία συνεδρίαση της ΚΟΕΣ μπλόκαρε την απόφαση Κασσελάκη για ψηφιακή ψηφοφορία, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να προαναγγέλλει δημοψήφισμα, για να επιβάλει την ηλεκτρονική ψηφοφορία, σε περίπτωση που δεν περνούσε από το κομματικό όργανο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πληροφορίες ο τρόπος, ωστόσο, της τοποθέτησής του κ. Κασσελάκη φέρεται να προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με τον Αλέκο Φλαμπουράρη να κάνει λόγο, κατά πληροφορίες για αυταρχισμό.

Το κλίμα εντάθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς πολλά στελέχη δυσφόρησαν, ανάμεσα στα οποία οι Ζωή Καρκούλια και Κατερίνα Νοτοπούλου, που μετά από αυτό ζήτησε να διακοπεί η συνεδρίαση και να συνεχιστεί παρουσία του Προέδρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκης, Φλαμπουράρης,syriza, kasselakis, flabouraris