Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε σκύλο με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε – Δείτε βίντεο

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα με έναν σκύλο να παρασύρεται από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας, ο οδηγός του οχήματος όχι μόνο δεν σταματάει, αλλά πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

Ο σκύλος βγήκε σε δρόμο στη Θεσσαλονίκη και ένα

αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον τραυμάτισε σοβαρά. Το ΙΧ συνέχισε την πορεία του και το ζωάκι έμεινε αιμόφυρτο στο σημείο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και πλέον βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου. Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκηδόνας.

Πρόκειται για 58χρονη ελληνικής καταγωγής σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου – που είναι μόλις πέντε μηνών – έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα. Οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Κουφαλίων.

«Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου», λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

Πληροφορίες από thestival.gr / grtimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα