Βόλος: Διπλή έρευνα για το αδιανόητο περιστατικό bullying στον 7χρονο – Τι λέει η μητέρα του

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, μετά τις καταγγελίες μιας μητέρας για το αδιανόητο bullying που φέρεται να υπέστη ο 7χρονος γιος της.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται σε εξέλιξη διπλή έρευνα τόσο σε επίπεδο Αστυνομίας όσο από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για το σοκαριστικό περιστατικό με θύμα 7χρονο μαθητή, που αποκάλυψε ο taxydromos.gr.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, το παιδί που φοιτά στην πρώτη τάξη του δημοτικού φαίνεται να έχει πέσει θύμα bullying από μεγαλύτερο συμμαθητή του, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας

του, τον ξεγύμνωσε στο προαύλιο του σχολείου και έπαιξε τρίλιζα στα οπίσθιά του!

Οι γονείς υπέβαλλαν μήνυση στην αστυνομία και την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου που κάνει την προανάκριση, ενώ έχουν ενημερωθεί από χθες το μεσημέρι και οι εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με τη μητέρα, όταν επιχείρησε να αλλάξει ρούχα στο παιδί της για να το πάει στο πάρκο, εκείνο έβαλε τα κλάματα. «Γενικώς τις τελευταίες 15 ημέρες δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο», υποστήριξε στην ανάρτησή της.

Η ίδια ανέφερε ότι βρήκε γραμμένο με μαρκαδόρο στα οπίσθια του παιδιού της τα γράμματα «Χ» και «Ο» και όπως αμέσως μετά της αποκάλυψε το παιδί της, μεγαλύτερο παιδί στο σχολείο ήταν εκείνο που το έγδυσε και έπαιξε το παιχνίδι «τρίλιζα» στα οπίσθιά του.

Όπως φέρεται να είπε ο 7χρονος στη μητέρα του, το συμβάν έγινε στο σχολικό προαύλιο, την ώρα του διαλείμματος, κι ότι δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Θα γίνω εγώ φύλακας του παιδιού μου»

«Είμαι καταδικασμένη ως μάνα να γίνω εγώ φύλακας του παιδιού μου για να είμαι σίγουρη ότι θα είναι ασφαλές στο σχολείο», δήλωσε χθες στο taxydromos.gr η μητέρα του 7χρονου, εφόσον είχε προχωρήσει προηγουμένως σε επίσημη καταγγελία στη διεύθυνση του σχολείου και είχε υποβάλλει μήνυση στην αστυνομία.

Η μητέρα φοβάται ότι δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα. «Και την προηγούμενη φορά που πήγα στο σχολείο δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Το παιδί -θύτης αρνήθηκε τις κατηγορίες και δεν έγινε τίποτα. Αυτή τη φορά δεν θα το αφήσω. Θα το πάω μέχρι τέλους», είπε.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς ένιωσα. Είμαι ακόμη ταραγμένη. Το παιδί μου το πλησίασε το μεγαλύτερο την ώρα του διαλείμματος από πίσω, τον έπιασε από το χέρι και τον ακινητοποίησε, του κατέβασε το παντελόνι από την πλαϊνή πλευρά και του είπε να μην κουνηθεί.

Όταν τον ρώτησα γιατί δεν αντέδρασε, μου είπε, γιατί εσύ μου είπες μαμά να μην χτυπάω άλλα παιδιά. Τι να του πω;», συνεχίζει η ίδια το ξέσπασμά της.

Σύμφωνα με τη μητέρα, το παιδί της θα πάει κανονικά σήμερα στο σχολείο. «Δεν θέλω να φύγει. Το παιδί μου είναι το θύμα. Δεν πρέπει να χάσει τα μαθήματά του.

Δεν έχω άλλη επιλογή. Είμαι καταδικασμένη ως μάνα να γίνω εγώ φύλακας του παιδιού μου. Θα είμαι έξω από το προαύλιο και θα παρακολουθώ για την ασφάλειά του», δηλώνει.

Πηγή: taxydromos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Διπλή, 7χρονο –,volos, dipli, 7chrono –