Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τίμησε την Ημέρα της μητέρας με μεγάλη συναυλία

18:02 13/5/2024 - Πηγή: MAD

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Μητέρας, διοργάνωσε, με τεράστια επιτυχία και αθρόα επισκεψιμότητα κόσμου, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στο Πεδίον του Άρεως, μεγάλη ανοικτή μουσική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας

Αττικής, η οποία  ήταν αφιερωμένη στην “Μητέρα – Ηρωίδα της Καθημερινότητας”. Στην μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Σκούμας και πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακή στο Πεδίον του Άρεως ταξίδεψε νοερά με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτέλεσαν 40 χορωδοί/εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ε.Ε.Σ., ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας είχε η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου.

Ταυτόχρονα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με τη μεγάλη αυτή συναυλία, τίμησε την Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή (12/5) και την τεράστια και συγκινητική προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Σημειώνεται ότι στην συναυλία του Ε.Ε.Σ. απηύθυναν χαιρετισμό η Υπουργός Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως και ο Βουλευτής Επικρατείας και εθελοντής Σαμαρείτης-Διασώστης του Ε.Ε.Σ. κ. Γιώργος Σταμάτης.

Την μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής, κα Βασιλική Μιλλούση, η Δημοτική Σύμβουλος Συντονισμού Δράσεων και Διασύνδεσης Γειτονιών και Εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηνών, κα Μίνα Φούντζουλα, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Πύρρος Πρόδρομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος, η Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας, Ενέργειας & φυσικών πόρων και Β’ Αντιπρόεδρος του ΚΔΣ του Ε.Ε.Σ., κα Ευαγγελία Γιακουμάτου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, κα Βίκυ Καβαλλάρη και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΚΑΠΤΥ και Εντεταλμένη Σύμβουλος Πάρκων και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής, κα Ελευθερία Πικρού Μωραϊτάκη.

The post Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τίμησε την Ημέρα της μητέρας με μεγάλη συναυλία appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα