Μεταγραφικά ακάθεκτη η Τσέλσι: Πάει για ενίσχυση σε αυτές τις θέσεις τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι

15:37 1/11/2023 - Πηγή: Contra

Κι όμως το ρόστερ της Τσέλσι δεν είναι πλήρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει κάνει το πλάνο του για να πάρει ποδοσφαιριστές τόσο τον Ιανουάριο όσο και το καλοκαίρι. Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ θέλει συγκεκριμένα πράγματα και η διοίκηση των Μπλε έχει αποδείξει πως δεν λογαριάζει τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο "Ποτς" έχει κάνει το σχεδιασμό του και θα κινηθεί στα δύο μεταγραφικά

παράθυρα του χειμώνα του καλοκαιριού πρώτα απ' όλα για επιθετικό. Επίσης, η ιδέα είναι οι Μπλε να κινηθούν και για αμυντικούς. Όλα τα παραπάνω βέβαια από τη στιγμή που θα προκύψουν καλές ευκαιρίες.

Θυμίζουμε πως για τη θέση του στόπερ η Τσέλσι πρέπει να είναι έτοιμη τουλάχιστον έως το καλοκαίρι καθώς ο Τιάγκο Σίλβα έχει αφήσει να εννοηθεί πως ενδεχομένως η ώρα του για να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο έχει φτάσει.

Η Τσέλσι αναλογικά με τα χρήματα που έχει σκορπίσει στην αγορά δεν το έχει πάρει πίσω αγωνιστικά. Το σύνολο είναι ασταθές, ο Ποτσετίνο προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση, αλλά για ένα κλαμπ που έχει δαπανήσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο σε μεταγραφές η 11η θέση στο πρωτάθλημα δεν χτυπάει καλά στο μάτι.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ με μπαράζ ανανεώσεων χτίζει ομάδα δεκαετίας και μένει μία λεπτομέρεια για το τέλειο

Νιούκαστλ: Πλην του αντι- Τονάλι, κινείται και για κορυφαίο σκόρερ της Βραζιλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεταγραφικά, Τσέλσι, Ιανουάριο,metagrafika, tselsi, ianouario