Πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα, ένας τραυματισμός μπορεί να τις κοστίσει εκατομμύρια τα οποία ήταν δεδομένα

13:03 2/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει ως γνωστών αρκετά οικονομικά προβλήματα και δεν έχει ακόμη συνέλθει πλήρως. Όταν λοιπόν τα χρήματα δεν περισσεύουν, οποιαδήποτε απώλεια από τα έσοδα "πληγώνει" σημαντικά τον σύλλογο, ο οποίος δεν διαθέτει κάποιο μαξιλαράκι ασφαλείας για να αντισταθμίσει την ζημιά.

Το πρόβλημα έγκειται στην πιθανή αλλαγή στάσης της Αϊντχόφεν σχετικά με τον δανεικό παίκτης της, Σερτζίνιο Ντεστ. Ο Αμερικάνος μπακ είχε πείσει απολύτως τους Ολλανδούς να πληρώσουν την οψιόν αγοράς του ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και η απόφαση αυτή είχε κλείσει. Απέμενε

μόνο η επικύρωσή της με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να αποκτηθούν τα δικαιώματα του παίκτη που εντυπωσίαζε μέχρι πρότινος με την φανέλα της οσονούπω πρωταθλήτριας Ολλανδίας.

Δυστυχώς όμως για τους "Μπλαουγκράνα" ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός του Ντεστ το θέτει εκτός μάχης μέχρι το 2025! Φυσικά, η πιθανότητα να αλλάξει απόφαση η Αϊντχόφεν είναι κάτι παραπάνω από πιθανή και σε περίπτωση που ο παίκτης δεν παραχωρηθεί η ομάδα του Τσάβι θα έχει ακόμη έναν οικονομικό "πονοκέφαλο" να διαχειριστεί.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μπενζεμά επέστρεψε στην Ρεάλ και το προπονητήριο της στην Μαδρίτη, άμεση βοήθεια για την ανάκαμψη ενός κεφαλαίου της ιστορίας της

Πάλι «όχι» από προπονητή στην Μπάγερν! Οι Βαυαροί σε αδιέξοδο αφού τα περιθώρια στένεψαν

Keywords
Τυχαία Θέματα