Το μεγάλο δίλημμα για παίκτη με 80 εκατομμύρια αξία, η Παρί θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη στις προθέσεις της

14:12 30/4/2024 - Πηγή: Contra

Η Λειψία είχε την χαρά να έχει στην ομάδα της ένα παίκτη ο οποίος εκτινάχθηκε αγωνιστικά βοηθώντας τα μέγιστα στην γερμανική ομάδα. Παρόλα αυτά, τα δικαιώματα του Τσάβι Σιμόνς ανήκουν σε μία άλλη ομάδα και ο ίδιος θα κληθεί να επιλέξει "στρατόπεδο".

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα αποφασίσει για το μέλλον του πριν από την έναρξη του Euro. Η μία επιλογή είναι να επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά για να συμβεί αυτό κρίνεται απαραίτητη μία πρωτοβουλία των Παριζιάνων.

Εφόσον επιθυμούν να εντάξουν κανονικά τον Τσάβι στην ομάδα , θα χρειαστεί να του διευκρινίσουν τον ρόλο που θα έχει. Έχοντας αγωνιστεί 41 φορές με την Λειψία -μετρώντας μάλιστα 9 τέρματα και 15 συμμετοχές- ο Ολλανδός πολύ δύσκολα θα δεχθεί οτιδήποτε λιγότερο, επομένως πολλά θα κριθούν από τα πλάνα και τις σκέψεις τους Λουίς Ενρίκε.

Η άλλη επιλογή θα ήταν η προσπάθεια παραμονής στην Bundesliga. Η Λειψία θα ήταν ευτυχής να κρατήσει τον 21χρονο ως δανεικό και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η Παρί διατηρεί τον πρώτο λόγο, ωστόσο η στάση του ποδοσφαιριστή θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Του υποσχέθηκαν πως θα γίνει ο διάδοχος του Μόντριτς, το κλειδί για το μεγάλο ναι και η επόμενη σεζόν που θα καθορίσει πολλά

Μπάγερν Μονάχου: Οι συζητήσεις με Ράνγκνικ συνεχίζονται, μετά την Ρεάλ η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί σοβαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί,pari