Ενδυνάμωση για το στούντιο του Granblue Fantasy

Ο Producer του Danganronpa και ο Director του Bravely στη Cygames.

Σε κλίμα ενδυνάμωσης φαίνεται πως παραμένει το στούντιο της Cygames, αφού μετά την προσθήκη του Akihiro Ishihara, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη Bandai Namco το 2016, όπου εργαζόταν ως General Producer της δημοφιλούς rythm game, pop idol σειράς Idolmaster, στο εργατικό δυναμικό της εισήλθαν ο Yuichiro Saito, ο οποίος

είχε τη θέση του Producer στη δημοφιλή adventure νουβέλα Danganronpa. Τέλος, νέα προσθήκη είναι και ο Kensuke Nakahara, ο οποίος είχε τη θέση του Director στη δημοφιλή JRPG σειρά Bravely Default.

Tο περιοδικό famitsu άδραξε την ευκαιρία, με σκοπό να μάθει τα μελλοντικά τους σχέδια και projects κάτω από τη νέα τους στέγη. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ιαπωνικό περιοδικό ο Akihiro Ishihara επιμελείται (στην παρούσα φάση) την τηλεοπτική anime σειρά Uma Musume: Pretty Derby, η οποία προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες της Ιαπωνίας από τον Απρίλιο του 2018. Ωστόσο, ο Ishihara ανάφερε πως θα ήθελε να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που γίνεται γρήγορα κατανοητό, το οποίο θα είναι παρόμοιας φιλοσοφίας με το Captain Toad: Treasure Tracker.

Ο πρώην (πλέον) Producer της σειράς Danganronpa, ανάφερε πως ήδη εργάζεται σε τρία διαφορετικά projects τα οποία προορίζονται να κυκλοφορήσουν σε home consoles και ελπίζει να ανακοινώσει ένα από αυτά μέσα στη χρονιά. Τέλος, ο Nakahara-san φαίνεται πως πραγματοποιεί το όνειρο του εφόσον εργάζεται σε ένα ολοκαίνουριο project μαζί με τον θρυλικό Akihiko Yoshida, ο οποίος εκτός από company και art director της CyDesignation, είχε επιμεληθεί το character design αρκετών, δημοφιλών ιαπωνικών τίτλων, όπως οι Tactics Ogre: Let Us Cling Together και Nier: Automata ενώ ακόμη και σήμερα συνεργάζεται (περιστασιακά) με έναν άλλο θρύλο, ο λόγος για τον Yasumi Matsuno, ο οποίος είναι γνωστός στο ιαπωνικό gaming βιομηχανικό στερέωμα για το Vagrant Story.

Τέλος, η ιαπωνική εταιρία δεν παραχώρησε καινούργιες πληροφορίες για το δημοφιλές android JRPG Grablue Fantasy, του οποίου την ανάπτυξη και μεταφορά στις κονσόλες ως action jrpg τίτλο έχει αναλάβει η Platinum Games.

Keywords
Τυχαία Θέματα