Η NCSoft ανακοίνωσε το project LLL

Η νοτιοκορεατική NCSoft ανακοίνωσε το LLL, ένα νέο παιχνίδι που αναφέρεται από την εταιρία ως «ένας πρωτοποριακός τίτλος». Το LLL θα είναι ένα open-world MMO shooter τρίτου προσώπου και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC εντός του 2024.

Ο επικεφαλής του LLL, Jaehyun Bae,  περιέγραψε το υπό ανάπτυξη παιχνίδι ως “έναν τίτλο εναλλακτικής ιστορίας και επιστημονικής φαντασίας, όπου ένα γεγονός στο παρελθόν άλλαξε

τον κόσμο όπως τον ξέρουμε”.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το LLL θα συνδυάζειέναν ανοιχτό κόσμο 30 τετραγωνικών χιλιομέτρων όπου μια μετα-αποκαλυπτική Σεούλ, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία του 10ου αιώνα και στοιχεία από τον 23ο αιώνα, θα συνυπάρχουν στο ίδιο timeline.

Ο Bae υποστηρίζει ότι η ιστορία του παιχνιδιού βασίζεται σε δύο ερωτήσεις του τύπου «τι θα γινόταν αν». “Η συγκεκριμένη ερώτηση είναι αυτή που εμφανίζεται συνήθως σε ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Αν η τεχνολογία προχωρούσε χωρίς περιορισμούς τότε θα άλλαζε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος; Το δεύτερο ερώτημα είναι, τι θα γινόταν αν πολλές ομάδες σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα τεχνολογικής προόδου συναντούσαν η μία την άλλη; Στο LLL, άνθρωποι, μεταλλαγμένοι και ισχυροί δαίμονες από διαφορετικές εποχές και διαφορετικά επίπεδα τεχνολογικής προόδου συναντώνται ταυτόχρονα σε έναν κόσμο. Το ερώτημα να είναι τι θα γινόταν σε έναν τέτοιο κόσμο;”.

Το LLL δεν είναι το μόνο υπό ανάπτυξη project από τη NCSoft, τους δημιουργούς των Guild Wars και Lineage. Υπενθυμίζουμε πως μια πρόσφατη φήμη θέλει τη Sony και τη NCSoft να συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός νέου MMORPG στο σύμπαν του Horizon.

The post Η NCSoft ανακοίνωσε το project LLL appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα