Λεπτομέρειες για το The Medium

Μέσα από ένα behind the scenes video για τον τίτλο.

Η Bloober Team, δημιουργός των Blair Witch, Observer και Layers of Fear, έκανε γνωστό ότι για την ανάπτυξη του νέου της τίτλου, του The Medium, έχει στρατολογήσει το ταλέντο του Troy Baker, ο οποίος

θα δανείζει τη φωνή του στον “The Maw”, τον κεντρικό ανταγωνιστή και πνευματική οντότητα του psychological horror τίτλου.

Ο συνθέτης του Silent Hill, Akira Yamaoka, θα συνεργαστεί επίσης μαζί με την τραγουδίστρια Mary Elizabeth McGlynn, η οποία θα παρέχει φωνητικά για το soundtrack του παιχνιδιού. Με την ευκαιρία των παραπάνω ανακοινώσεων, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα behind the scenes video, με "πολλές βασικές πληροφορίες". Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται λεπτομέρειες για το πώς η προοπτική θα αλλάζει την αντίληψη των παικτών και το τι σημαίνει να παίξετε ως ένας “medium” χαρακτήρας, ο οποίος είναι σε θέση να ζει και να αλληλεπιδρά μεταξύ του πραγματικού και του πνευματικού κόσμου. Επιπλέον, το βίντεο προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τις ιδέες της ομάδας ανάπτυξης για τον Spirit World και πολλά άλλα.

Το Medium αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X και PC την εορταστική περίοδο του 2020, με τις προπαραγγελίες για τον τίτλο να έχουν ξεκινήσει, μέσα από το Microsoft Store, προς €49,99.

pcXbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα