Νέο διαφημιστικό σποτ για την προώθηση του PlayStation 5

Ένα νέο διαφημιστικό σποτ έδωσε στη κυκλοφορία η Sony για το PlayStation 5 με τίτλο “Feel it Now on PlayStation 5”. Το νέο διαφημιστικό για την κονσόλα της Sony συνοδεύτηκε με ένα blog post στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά στη νέα καμπάνια της

ιαπωνικής εταιρείας κατά τη διάρκεια των εορτών.

Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος τόσο για την έως τώρα πορεία της κονσόλας όσο και για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του PS5 την ερχόμενη εορταστική περίοδο.

“Την επόμενη εβδομάδα συμπληρώνεται ο τρίτος χρόνος από την κυκλοφορία του PS5 και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε τους περισσότερους από 40 εκατομμύρια παίκτες που έχουν ενταχθεί στην παγκόσμια κοινότητα του PS5. Σε αυτά τα τρία πρώτα χρόνια, τα PlayStation Studios και οι προγραμματιστές τρίτων έχουν παρουσιάσει περισσότερα από 2.500 παιχνίδια PS5 για να τα απολαύσουν οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων τίτλων των οπαδών τους τελευταίους μήνες, όπως τα Marvel’s Spider-Man 2, Baldur’s Gate 3 και Final Fantasy XVI“.

“Για να γιορτάσουμε αυτή τη στιγμή, καλούμε τους παίκτες σε όλο τον κόσμο να βιώσουν τη συναισθηματική δύναμη του καθηλωτικού παιχνιδιού στο PS5 με το νέο μας σποτ, “Feel it Now on PlayStation 5”. Μέσα από τη δημιουργική φαντασία των προγραμματιστών και την καινοτόμο χρήση χαρακτηριστικών της κονσόλας, όπως τα οπτικά 4K, ο τρισδιάστατος ήχος, ο SSD υπερυψηλής ταχύτητας και η απτική ανάδραση και οι προσαρμοστικές σκανδάλες του χειριστηρίου DualSense, το παιχνίδι στο PS5 προκαλεί αυξημένες αισθήσεις. Το τελευταίο μας σποτ αναδεικνύει το εύρος των συναισθημάτων που νιώθουν οι παίκτες κατά την εξερεύνηση των κόσμων του PS5, από ένα στιγμιότυπο φόβου, ερχόμενοι αντιμέτωποι με έναν Clicker από το The Last of Us Part I, μέχρι το Hogwarts Legacy αλλά και τη φιλία με έναν παγωμένο λύκο στο Final Fantasy XVI“.

“Αυτές τις γιορτές, θα παρουσιάσουμε επίσης μια σειρά από νέα προϊόντα υλικού και αξεσουάρ που ξεκλειδώνουν νέους τρόπους παιχνιδιού, όπως το τηλεχειριστήριο PlayStation Portal, τα ασύρματα ακουστικά Pulse Explore και το χειριστήριο Access για το PS5“.

The post Νέο διαφημιστικό σποτ για την προώθηση του PlayStation 5 first appeared on GameOver.

The post Νέο διαφημιστικό σποτ για την προώθηση του PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα