Στα 59,3 εκατομμύρια τεμάχια οι πωλήσεις του PlayStation 5

Στα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έκλεισε στις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η Sony ανακοίνωσε ότι έχουν αποσταλεί παγκοσμίως 59,3 εκατομμύρια μονάδες PlayStation 5.

Πιο αναλυτικά, έχουν σταλεί 4,5 εκατομμύρια μονάδες PlayStation 5 κατά τους τρεις μήνες που έληξαν τον Μάρτιο. Αυτό αποτελεί μείωση κατά 1,8 εκατομμύρια από την ίδια περίοδο του προηγούμενου οικονομικού έτους. Ωστόσο,

το PlayStation 5 απέστειλε 20,8 εκατομμύρια μονάδες κατά το σύνολο του ολόκληρου του οικονομικού έτους, κάτι που αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 1,7 εκατομμύρια μονάδες από το προηγούμενο έτος.

Επιπλέον, από τα οικονομικά αποτελέσματα μάθαμε ότι οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του PlayStation Network ανέρχονται στα 118 εκατομμύρια μηνιαίως μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2024, κάτι που σημαίνει αύξηση κατά 10 εκατομμύρια από τους ενεργούς χρήστες κατά την ίδια περίοδο του προηγούμενου οικονομικού έτους. 

Επίσης, σε PlayStation 5 και PlayStation 4 πουλήθηκαν 72,6 εκατομμύρια μονάδες software κατά τους τρεις αυτούς μήνες, που είναι αύξηση κατά 4,6 εκατομμύρια από τις μονάδες software που πωλήθηκαν κατά την ίδια περίοδο του προηγούμενου οικονομικού έτους. Από αυτές τις μονάδες τα 12,3 εκατομμύρια ήταν first-party τίτλοι, που είναι αύξηση κατά 2,8 εκατομμύρια από τις μονάδες που πωλήθηκαν κατά την ίδια περίοδο του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Τέλος, το 77% των πωλήσεων software ήταν ψηφιακές αγορές, που επίσης έχουμε μία αύξηση κατά 7% από την ίδια περίοδο του προηγούμενου οικονομικού έτους.

The post Στα 59,3 εκατομμύρια τεμάχια οι πωλήσεις του PlayStation 5 first appeared on GameOver.

The post Στα 59,3 εκατομμύρια τεμάχια οι πωλήσεις του PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα