Τον Φεβρουάριο το Open Beta Test του Final Fantasy XIV Online στο Xbox Series X/S

Η Square Enix επιβεβαίωσε ότι έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια Open Beta Test για το Final Fantasy XIV Online στο Xbox Series X/S τον Φεβρουάριο. Να θυμίσουμε ότι προηγουμένως είχε σχεδιαστεί να διεξαχθεί έχοντας ως παράθυρο μια χρονική περίοδο μεταξύ μέσα Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2024.

“Πριν από την επίσημη κυκλοφορία

του την άνοιξη του 2024, το Open Beta Test της έκδοσης Xbox Series X/S του παιχνιδιού θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, επιτρέποντας στους παίκτες της οικογένειας κονσόλων Xbox να ενταχθούν στους Warriors of Light στην Eorzea και όχι μόνο!”, είχε ανακοινώσει η Square Enix στο πρόσφατο Final Fantasy XIV Fan Festival στο Τόκιο.

Έπειτα από μακρά αναμονή, το Final Fantasy XIV θα κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του στα Xbox Series X/S την άνοιξη του 2024, καθώς ο τίτλος έχει ξεπεράσει τους 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες σε PlayStation και PC.

Λογικά, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την Open Beta και την κυκλοφορία του Final Fantasy XIV Online στο Xbox.

Over 30 million adventurers!!!

A huge thank you to our Warriors of Light around the world for your support We look forward to bringing you all on even more exciting adventures! pic.twitter.com/SN4pEiPOTn

— FINAL FANTASY XIV (@FF_XIV_EN) January 7, 2024

The post Τον Φεβρουάριο το Open Beta Test του Final Fantasy XIV Online στο Xbox Series X/S first appeared on GameOver.

The post Τον Φεβρουάριο το Open Beta Test του Final Fantasy XIV Online στο Xbox Series X/S appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα